ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ανησυχία για Μπεχαράνο ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα!

Ανησυχία επικρατεί στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία μετά την αναγκαστική αλλαγή του Ντάνι Μπεχαράνο στον αγώνα με την ΑΕΚ. #slgr #lamiafc #aekfc #DannyBejarano #SportsNews #season2022_2032

Ανησυχία επικρατεί στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία μετά την αναγκαστική αλλαγή του Ντάνι Μπεχαράνο στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 από την ΑΕΚ, έχοντας παρόλο αυτά ένα πολύ καλό 70λεπτο κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα και με εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Όμως αυτή η ήττα έχει αφήσει μία ανησυχία αρκετά έντονη στη Λαμία όσον αφορά τον τραυματισμό του Ντάνι Μπεχαράνο. Ο Βολιβιανός μέσος αποχώρησε από το γήπεδο στο 79΄καθώς τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Πάρης Μπάμπης.

Ο Μπεχαράνο χρειάστηκε τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών της ομάδας για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και από τους μορφασμούς του φαινόταν ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα. Θυμίζουμε πως και στον φιλικό αγώνα με τον Βόλο ο Ντάνι είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού και αρκετοί φοβήθηκαν να μην έχει υπάρξει υποτροπιασμός εκείνου του τραυματισμού.

Αυτός ο τραυματισμός προκαλεί περισσότερη ανησυχία από την στιγμή όπου ο ΠΑΣ την ερχόμενη Πέμπτη 29/12 θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τα Γιάννινα σε ματς «ζωής ή θανάτου» και η παρουσία του Μπεχαράνο κρίνεται απαραίτητη.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε νεότερα για την κατάσταση του έμπειρου μέσου, ο οποίος προφανώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button