Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μαρτίνς: “Η Λαμία είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στα τελευταία ματς”

Λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τη φάση των “16” του Europa League, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι (15.00, NS1HD) τη Λαμία για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League.

Λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Άρσεναλ για τη φάση των “16” του Europa League, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι (15.00, NS1HD) τη Λαμία για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Όπως πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ξεχωριστή σημασία στη διαμόρφωση κλίματος, ψυχολογίας, αλλά και αγωνιστικού ρυθμού πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Πειραιώτες είναι μια έμπειρη ομάδα που έχουν ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση πολλές φορές και προφανώς δεν περιμένουμε να έχουν το μυαλό στο ματς με τους “λονδρέζους”. Ο Πέδρο Μαρτίνς τους έχει υπογραμμίσει τις αρετές της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου τις τελευταίες ημέρες, τόσο κατ’ ιδίαν, όσο και δημόσια μέσω των δηλώσεων του στο novasports.gr.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε χαρατηριστικά: “Ξέρουμε πως είναι μία ομάδα που πρέπει να την υπολογίσουμε. Να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα γιατί από τη μέση και κάτω είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ και τους βαθμούς στα τελευταία ματς και το 40 με 45% των γκολ τους το έχουν πετύχει στις τελευταίες αγωνιστικές”. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το εκτενές διάβασμα της Λαμίας από πλευράς Μαρτίνς δεν αφήνει περιθώρια στους παίκτες να την υποτιμήσουν. Παράλληλα ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα άνετο 90λεπτο μετά από καιρό και μάλιστα πριν το ματς με την Άρσεναλ. Ας μην ξεχνάμε πως στις τελευταίες πέντε περιστάσεις οι “ερυθρόλευκοι” πήραν αυτό που ήθελαν με την… ψυχή στο στόμα! (Νίκη επί του Άρη με το ρευστό 2-1 στο κύπελλο, πρόκριση στην εκπνοή με ανοικτά σκορ επί της Αϊντχόφεν, ισοπαλία 1-1 στο πρωτάθλημα με τον Άρη, νίκη επί του Βόλου με γκολ του Εμβιλά στο τέλος, πρόκριση επί του Άρη στο κύπελλο με το γκολ του Μπουχαλάκη στο 87

Διαβάστε επίσης

Back to top button