ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τεννές: «Με τον Παπαϊωάννου φτιάξαμε την καλύτερη Λαμία στην Α΄Εθνική»

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μπάμπης Τεννές. Τι είπε για τη σχέση του με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου; Για την άνοδο στη SuperLeague 1 και την ομάδα του 2018;

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μπάμπης Τεννές. Τι είπε για τη σχέση του με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου; Για την άνοδο στη SuperLeague 1 και την ομάδα του 2018;

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και αρκετών άλλων ομάδων, Μπάμπης Τεννές.

30 χρόνια, 22 ομάδες, 13 άνοδοι, μόλις ένας υποβιβασμός. Ο Μπάμπης Τεννές «γράφει» το βιβλίο της πλούσιας καριέρας του στο Gazzetta.

Πριν διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τεννέ στον Παναγιώτη Δαλαταριώφ, δείτε τι δήλωσε για τον ΠΑΣ Λαμία, τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και τη σεζόν που ανέβηκε η ομάδα της Φθιώτιδας στην SuperLeague 1.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Και μετά…

«Μετά ξεκινάει το γαϊτανάκι… Πάω στη Λαμία. Εκεί συνεργάζομαι με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ. Για 2,5 χρόνια κάναμε παρέα και είμαστε φίλοι. Δεν μιλάμε για μία τυπική σχέση προέδρου – προπονητή. Ανεβαίνουμε, για πρώτη φορά στα χρονικά της η Λαμία στην Α’ Εθνική. Μένουμε στην Α’ Εθνική με το μικρότερο μπάτζετ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς φτιάχνουμε την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ ο σύλλογος, φέρνοντας τον Μπαράλες, τον Μπερτόγλιο, τον Αντέτζο, τον Σαράνοφ, τον Πίτι, τον Επστάιν… Φτιάχνουμε την καλύτερη ομάδα που είχε η Λαμία μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ξεκινάει η χρονιά, 3-4 ματς κάτι δεν πήγε καλά και φεύγω από την ομάδα. Μετά από ‘μένα ανέλαβε ο Χάβος και η ομάδα πήγε πολύ καλά. Μετά επιστρέφω στον Απόλλωνα. Μετά τον Απόλλωνα ξανά Λαμία και μετά πάλι στον Απόλλωνα. Δηλαδή, το αυτοκίνητο πήγαινε μόνο του».

Είχε μάθει;

«Ριζούπολη και ΔΑΚ Λαμία, το αυτοκίνητο πήγαινε χωρίς οδηγό. Αν είχε φωνή θα μου έλεγε: “Καλά ρε δεν ντρέπεσαι λίγο”».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button