Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Θλίψη στον Θεσπρωτό: Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος Γιώργος Αραμπατζάκης

Θλίψη στον Θεσπρωτό: Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος Γιώργος Αραμπατζάκης, λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Αστέρα Σταυρού.

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Θεσπρωτού, καθώς το πρωί της Τρίτης (23/9) άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Αραμπατζάκης, έπειτα από σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ηγουμενίτσας, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Σταυρού για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

🟡 Η πορεία του στον Θεσπρωτό

Ο εκλιπών αποτέλεσε ηγετική μορφή για τον Θεσπρωτό, τον οποίο ανέλαβε το 2019 και παρέμεινε στο τιμόνι του για έξι χρόνια.

  • Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα συμμετείχε σε δύο σεζόν στη Super League 2.
  • Συνολικά, επί προεδρίας του, ο Θεσπρωτός έπαιξε για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες (ισάριθμα στη Football League).

Ο Γιώργος Αραμπατζάκης, με καταγωγή από το χωριό Σοφικό Έβρου, υπήρξε ο άνθρωπος που στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα, τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά, αφήνοντας το δικό του στίγμα στην ιστορία του συλλόγου.

🙏 Συλλυπητήρια

Η οικογένεια του Θεσπρωτού, οι φίλαθλοι αλλά και όλη η τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας αποχαιρετούν έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στο ποδόσφαιρο της περιοχής.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button