Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στην Αθήνα το ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΠΑΟΚ δεν θα γίνει στους «Ζωσιμάδες» αλλά στην Αθήνα με πιο πιθανή έδρα με αυτή του Ατρομήτου. Αμεσα η απόφαση...

Σύμφωνα με πληροφορίες το ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΠΑΟΚ δεν θα γίνει στους «Ζωσιμάδες» αλλά στην Αθήνα με πιο πιθανή έδρα με αυτή του Ατρομήτου. Αμεσα η απόφαση…

To ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε μιας και σύμφωνα με τους διαιτητές εγκυμονούσαν κίνδυνοι για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι τέτοια που πιο πιθανό είναι να επιδεινωθεί παρά να βελτιωθεί μέχρι την Δευτέρα.

Και λέμε Δευτέρα γιατί τότε είναι προγραμματισμένο είναι το ματς του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες παίζει δυνατά το σενάριο το ματς να διεξαχθεί κανονικά αλλά στην Αθήνα! Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το γήπεδο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να γίνει ο αγώνας είναι αυτό του Περιστερίου.

Ωστόσο για να οριστικοποιηθεί μια τέτοια απόφαση θα πρέπει η διοίκηση του ΠΑΣ να περιμένει την απόφαση από τον γεωπόνο του γηπέδου. Δεδομένα θα γινόταν αλλαγή έδρας εάν το ΠΑΣ-Παναθηναϊκός διεξαγόταν κανονικά, ωστόσο και πάλι δύσκολα θα βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button