ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μαργαρίτης!

Δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Θανάσης Μαργαρίτης.

Δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Θανάσης Μαργαρίτης.

Στη Γ’ Εθνική και με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου θα αγωνίζεται πλέον ο Θανάσης Μαργαρίτης, ο οποίος δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΣ Λαμία.

Το ρεπορτάζ του GoalPost.gr αναφέρει:

Ενισχύεται ο Ολυμπιακός Βόλου, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Σλοβένος μέσος Βλάντε Στόιτσιτς βρίσκεται από προχθές Δευτέρα στον Βόλο και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους», ενώ προπονήθηκε με το βολιώτικο συγκρότημα και ο Θανάσης Μαργαρίτης.

Ο Βλάντε Στόιτσιτς είναι 22 ετών (γεννήθηκε στις 12/10/2000) και στην πρώτη του προπόνηση χθες με τον Ολυμπιακό έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κυρίως ως «οκτάρι», αν και μπορεί να αναλάβει και τον ρόλο του οργανωτή. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην Κίτσμουχελ, ενώ έχει παίξει και στην Ιταλία με τη φανέλα της Μούλια Φορτιτούντο. Στην πατρίδα του τη Σλοβενία αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Κόπερ και της Μάριμπορ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης των «ερυθρολεύκων», η οποία θα γνωστοποιεί την απόκτησή του.

Στη χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Θανάσης Μαργαρίτης, ο οποίος ύστερα από πέντε χρόνια επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου, προερχόμενος από την ομάδα της Λαμίας, προκειμένου να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο 25χρονος αμυντικός έρχεται στον Ολυμπιακό πιο ώριμος ποδοσφαιρικά, παρότι δεν είχε συμμετοχές με την ομάδα της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έκανε επαγγελματικές προπονήσεις, ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας της Φθιώτιδας, έχοντας δουλέψει σε υψηλό επίπεδο.

Σίγουρα δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, όμως άμεσα θα μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σ’ ένα πρωτάθλημα απαιτητικό μεν, όχι όμως υψηλών προδιαγραφών.

Διαβάστε επίσης

Back to top button