Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ματς ροντέο στο Κρίκελλο με πέντε αποβολές και τεράστια νίκη της Στυλίδας!

Σε ένα ματς με πέντε αποβολές και κάμποσες κίτρινες κάρτες ο ΑΟ Στυλίδας κέρδισε τον Εθνικό Κομποτάδων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α' Φθιώτιδας.

Σε ένα ματς με πέντε αποβολές και κάμποσες κίτρινες κάρτες ο ΑΟ Στυλίδας κέρδισε τον Εθνικό Κομποτάδων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας.

Παιχνίδι ροντέο είδαμε στο Κρίκελλο όπου ο ΑΟ Στυλίδας υποδέχθηκε τον Εθνικό Κομποτάδων για την 8η αγωνιστική της Α’ Φθιώτιδας.

Τελικό σκορ 3-2 υπέρ της Στυλίδας η οποία από πολύ νωρίς έπαιζε με 9 ποδοσφαιριστές ενώ έφτασε να παίζει καί με 8 παίκτες καθώς είχε τρεις αποβολές. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Στυλίδα ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα και δίκαια επικράτησε.

Από την άλλη ο Εθνικός είχε συνολικά δύο αποβολές.

Το φίλμ του αγώνα:

Στο 1′ ο Ζήσιμος εκτέλεσε κορνερ από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι ο Καρασαντές έκανε το πλασέ αλλά το Κοκονδύνης έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ. Από τα δεξιά ο Ζήσιμος εκτέλεσε το κόρνερ στην καρδιά της άμυνας της Στυλίδας ο Χριστοφί έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-1.

Στο 4′ ο διαιτητής Κουρεμάδας έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ντάμπο για εξύβριση. Υπήρξαν αρκετά νεύρα με αποτέλεσμα να βγάλει και δεύτερη κόκκινη κάρτα αυτή τη φορά στον Τσόντζωρα ενώ συνολικά έδειξε 8 κίτρινες κάρτες στους παίκτες της Στυλίδας.

Στο 29′ ο Αλέξανδρος Κουφιώτης κέρδισε πέναλτι από τον Κασσάρα με τον Λυτάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-1.

Κλέψιμο του Καρασαντέ, ο οποίος έδωσε δίπλα του στον Λέντα με τον σέντερ φορ του Εθνικού να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 43′ ο Χαντζής του Εθνικού αντίκρισε δυο απανωτές κίτρινες κάρτες και αποχώρησε από το παιχνίδι. Η πρώτη κίτρινη ήταν για επικίνδυνο φάουλ ενώ η δεύτερη ήταν για διαμαρτυρία.

Στο 43′ του πρώτου ημιχρόνου η Στυλίδα με 8 ποδοσφαιριστές έκανε την ανατροπή. Ο Στυλιανός εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα με τον Μιχαηλίδη να την βοηθάει να καταλήξει στο τέρμα του Εθνικού για το 2-1.

Στο 49′ ο Στυλιανός εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά ο Αλέξανδρος Κουφιώτης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σχουλή.

Στο 59′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυτάκη η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 64′ ο Στυλιανός με πανέμορφο δυνατό σουτ εκτός περιοχής κέρδισε τον Σχουλή για το 3-1.

Στο 74′ ο Κωνσταντίνος Κουφιώτης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το μάτς. Τρεις αποβολές για τη Στυλίδα και μία για τον Εθνικό.

Στο 78′ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χριστοφί του Εθνικού και κόκκινη κάρτα, δεύτερη στις Κομποτάδες και 5η συνολικά.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λέντας με πλασέ έκανε το 3-2 μέσα από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button