ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Η Λαμία κινείται για Μαρόνε, αρνητικός σε πρώτη φάση ο παίκτης»

Ιταλικό σενάριο θέλει τον ΠΑΣ Λαμία να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιταλού σέντερ μπακ, Λούκα Μαρόνε της Μόντσα. #slgr #lamiafc #LucaMarrone #Monza #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ιταλικό σενάριο θέλει τον ΠΑΣ Λαμία να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιταλού σέντερ μπακ, Λούκα Μαρόνε της Μόντσα.

Στην Ιταλία ανέφεραν πως η Λαμία κινείται για την απόκτηση του Λούκα Μαρόνε της Μόντσα, αν και ο 32χρονος στόπερ δεν δείχνει «ζεστός» ώστε να έρθει στην Ελλάδα.

Στο «στόχαστρο» της Λαμίας έβαλαν ορισμένα ιταλικά ΜΜΕ τον Λούκα Μαρόνε, τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό της Μόντσα που δεν υπολογίζεται από το club της Serie A.

Για χρόνια στη Γιουβέντους με την οποία κατέκτησε τίτλους αλλά και ενδιάμεσους δανεισμούς σε Σιένα, Κροτόνε, Μπάρι, Βερόνα αλλά και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ του Βελγίου με την οποία μάλιστα πήρε το Κύπελλο της χώρας, έχει 74 εμφανίσεις στη Serie A (2 γκολ/8 ασίστ) και 128 στη Serie B (6 γκολ/6 ασίστ), ενώ ήταν διεθνής με την U21 της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Οπως λέγεται λοιπόν η Λαμία κινείται για την απόκτησή του και ναι μεν εκείνος σε πρώτη φάση δείχνει αρνητικός, το ζήτημα ακόμη δεν έχει «κλείσει».

Διαβάστε επίσης

Back to top button