ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κάνει πρεμιέρα ο ΠΑΣ Λαμία!(match day)

Έφτασε η μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς σήμερα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Έφτασε η μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς σήμερα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 19:00 θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας ως στόχο την καλή εμφάνιση και την θετική πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα βρίσκεται σε μία περίεργη διοικητική κατάσταση, όμως αυτό δεν θα πρέπει να παίξει ρόλο στην ψυχολογία και κατά συνέπεια στην εμφάνισή της στο πρωτάθλημα. Εξάλλου, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στάθηκε για ακόμη μία φορά δίπλα στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ και τόνισε την στήριξή του στην ομάδα.

Στα αγωνιστικά:

Ο Σωτήρης Αντωνίου είδε και τον Νίκο Τσούκαλο να μπαίνει κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και πήρε μαζί του στην αποστολή τον Λαμιώτη μεσοεπιθετικό. Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης, ο οποίος και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Τώρα, εκτός αποστολής χωρία να αντιμετωπίζουν πρόβλημα έμειναν ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο Πάτρικ Μπάχανακ αλλά και οι «μικροί» Χριστόφορος Καραγιάννης, Ανέστης Βλαχομήτρος, Βασίλης Κωστίκα, Νίκος Κουδουνάς αλλά και ο τερματοφύλακας Νίκος Σόμογλου.

Πιο αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας είναι η εξής:

1 Βελλίδης Μάρκος
30 Θεοδωρόπουλος Κων/νος
99 Κατσίκας Παναγιώτης

4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
95 Ramos Lucas

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
8 Πλιάτσικας Βασίλειος
16 Bejarano Danny
21 Δημούτσος Έλιν
27 Scarduelli Vanderson
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
88 Καραγιάννης Αλέξανδρος

9 Thuram
10 Tomas Joan
11 Καραμάνος Αναστάσιος
18 Romanic Lazar
45 Τσούκαλος Νικόλαος

Το σύστημα και τα πρόσωπα της ενδεκάδας:

Η πληρότητα που έχει αυτή την στιγμή ο ΠΑΣ Λαμία στο ρόστερ του, δίνει τη δυνατότητα στον Αντωνίου να αφήσει εκτός ποδοσφαιριστές όπου υπό άλλες συνθήκες θα ήταν στην αποστολή.

Τώρα, αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα, τότε θα βλέπαμε στο 3-4-2-1 τους Βελλίδη, Βάντερσον, Σάλιακα, Βύντρα, Πλιάτσικα, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Δημούτσο, Ρόμανιτς, Καραμάνο και Τουράμ.

Η τριάδα στην άμυνα είναι το σχήμα που δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις ο Έλληνας τεχνικός, με αρκετές αλλαγές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ως προς την διάταξη της ομάδας.

Τα νέα του αντιπάλου:

Με 20 ποδοσφαιριστές στη Λαμία ήρθε ο Παναθηναϊκός.

Ολοκληρώθηκε με πρωινή (Παρασκευή) προπόνηση η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία (ΔΑΚ Λαμίας, 24/08 19:00).

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι τριών ομάδων και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Γιώργος Δώνης πήρε μαζί του στην Λαμία τους εξής ποδοσφαιριστές:

240819squadlist1

Η μετάδοση του αγώνα:

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία ξεκινάει στις 19:00 και θα μεταδοθεί κανονικά από το κανάλι της ΕΡΤ. Όσοι δεν έρθουν στο γήπεδο αλλά και δεν θα μπορέσουν να βρεθούν μπροστά από την τηλεόραση το LamiaSports θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και θα σας μεταφέρει ότι αξιοσημείωτο συμβεί μέσω των social media του σάιτ.

Συντονιστείτε λοιπόν και καλή επιτυχία Λαμιάρα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button