Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας!

Πάμε να κάνουμε ποδαρικό στο 2023 με 6 στα 6 «πιασμένα» παιχνίδια! #not

Πάμε να κάνουμε ποδαρικό στο 2023 με 6 στα 6 «πιασμένα» παιχνίδια! #not

Μία από τις μεγάλες αγάπες επιστρέφει σήμερα καθώς στις 15:00 έχουμε και πάλι αγωνιστική δράση στην Α΄Φθιώτιδας.

Η άλλη αγάπη προφανώς και σαφώς μεγαλύτερη είναι η Β΄Φθιώτιδας αλλά αυτά σε άλλο επεισόδιο.

Σε αυτό το επεισόδιο θα Πάμε Κουβά με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας. Δεν χάνω χρόνο πάω να δώσω τα προγνωστικά μου…

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/01/2023 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15.00

1/ ΓΗΠ. : ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ: ΡΕΓΓΙΝΙ – ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ—> Πάνω κάτω ίδιας δυναμικής οι δύο ομάδες, θα είναι «μουδιασμένες» και από τη διακοπή οπότε θα πάω με την ισοπαλία.

2/ΓΗΠ. : ΚΑΛΥΒΙΩΝ: ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ—> Ψάχνει τη νίκη το Λιανοκλάδι, κάτι που ψάχνει όμως και η Αταλάντη η οποία είναι ένα «κλικ» πιο πάνω από τους γηπεδούχους (θεωρώ). Οπότε θα «ποντάρω» στο διπλό.

3 /ΓΗΠ. : ΜΑΡΤΙΝΟΥ: ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ—> Στο «κυνήγι» του Αστέρα Σταυρού είναι ο Οπούντιος Μαρτίνου και παιχνίδια όπως αυτό με τον Άρη θέλει να τα «καθαρίσει». Οπότε επιλέγω τον άσσο.

4 / ΓΗΠ. :ΛΑΡΥΜΝΑΣ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜ – ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ—> Το πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής γίνεται στη Λάρυμνα, όπου η Προοδευτική θέλει να κόψει βαθμούς ή βαθμό από τον πρωτοπόρο Αστέρα. Μπορεί όμως; Θα πάω με την διπλή ευκαιρία του Χ2.

5 / ΓΗΠ. :ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ: ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΚΑΛΑΠΟΔΙ—> Μία ακόμη ομάδα που βρίσκεται στο «κυνήγι» της πρώτη θέσης είναι η Μαλεσίνα, η οποία υποδέχεται το Καλαπόδι και φαινομενικά θα είναι εύκολη νίκη. Οπότε άσσος.

6 /ΓΗΠ. :ΣΤΥΛΙΔΑΣ: ΣΤΥΛΙΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ—> Ωραίο παιχνίδι κόντρα σε δύο αν μη τι άλλο ποιοτικές ομάδες όπου η βαθμολογία τις αδικεί. Θα πάω με την έδρα όμως και θα επιλέξω τον άσσο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button