Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εύκολο διπλό στα Γιάννενα ο Ατρόμητος

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θανάσης Σέζος

Ο Ατρόμητος πέρασε από τα Γιάννενα επικρατώντας του τοπικού ΠΑΣ με 0-2.

Ο Ατρόμητος έκανε γκολ την πρώτη του τελική, εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα του ΠΑΣ. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ, ο Κουλούρης πρόλαβε τον Βελλίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 12ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει. Είχε ένα πεντάλεπτο πίεσης αλλά και τα κόρνερ που κέρδισε δεν εκμεταλλεύτηκε αλλά και ο Μέγιερι έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν. Στο 20′ σε βολίδα του Κάστρο και ένα λεπτό μετά σε πλασέ του Μάνου!

Ο Κουλούρης στο 29′ έχασε με κενή εστία την ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς μετά από κλέψιμο του Σάκιτς και πάσα πάρε-βάλε.

Τελευταία στιγμή στο α’ μέρος το μεγάλο τετ-α-τετ του Μάνου στο 45′. Ο Έλληνας φορ έφυγε μόνος του πίσω από την σέντρα, “άδειασε” και τον Ρισβάνη αλλά ο Μέγιερι σταμάτησε το πλασέ του.

Ο Ατρόμητος με την σέντρα απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Χατζηισαϊάς από κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στην επίθεση, έστρωσε στον Ουάρντα ο οποίος με πλασέ άφησε “άγαλμα” τον Βελλίδη κάνοντας στο 50′ το 0-2.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε τουλάχιστον να μειώσει στο σκορ. Αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έφτασε κοντά και σε ακόμα ένα γκολ με το δοκάρι του Κουλούρη στο 79′.

Το 0-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Ατρόμητος συνέχισε με νίκη στο Πρωτάθλημα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Κάστρο(71′ Λέο Μπαπτίστ), Βιντάλ(68′ Πάντελιτς), Μάνος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαϊας, Ούμπιδες(90+3′ Κιβρακίδης), Κατράνης, Ουάρντα(82′ Μπουζούλαζιτς), Ενσικουλού, Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Καρασαλίδης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button