Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας από την Προοδευτική Λάρυμνας!

Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Σταυρού εξέδωσε η ομάδα της Προοδευτικής Λάρυμνας.

Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Σταυρού εξέδωσε η ομάδα της Προοδευτικής Λάρυμνας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Προοδευτικής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ “Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑ”

Ο ΑΣ ” Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑ” όπως και όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία δίνει αγώνα να σταθεί όρθια και να ξεχωρίσει, έναν αγώνα με πολλές δυσκολίες, αλλά και με μεγάλη αξιοπρέπεια.

Αισθανόμαστε άσχημα γιατί για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε για την διαιτησία.

Στον σημερινό αγώνα με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΦ ο “διαιτητής” Ε. Κολορίζος απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες τον παίκτη μας Π. Λουκά.

Η πρώτη του δόθηκε γιατί τόλμησε να τον ρωτήσει γιατί δεν έδειξε κίτρινη κάρτα σε αντίπαλό του για επικίνδυνο παίξιμο και η δεύτερη πριν την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που γινόταν αλλαγή, για καθυστέρηση!

Ο φακός του Star είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι χωρίς να του γίνει ουδεμία σύσταση και χωρίς καμιά προειδοποίηση δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη ένα μέτρο πριν την πλάγια γραμμή!!!

Ποιος σας είπε Με Κολορίζο ότι η ομάδα μας βολευόταν με την ισοπαλία; Για τη νίκη παίζαμε και εσείς μας την στερήσατε αφήνοντας μας με δέκα παίκτες για τα υπόλοιπα τριάντα λεπτά.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Κο Κολορίζο ο οποίος όπως φαίνεται έχει λαμπρό μέλλον στην Ιατρική και δη στον τομέα της Χειρουργικής.

Ο Πρόεδρος
Θ. Τσελεμάρκος

Διαβάστε επίσης

Back to top button