Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Ιταλός Ντοβέρι στην Τούμπα, Πολωνός στο «Καραϊσκάκη»

Ο γνώριμος Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι, από τη Β' κατηγορία της UEFA ορίστηκε στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Πολωνός Ρατσκόφσκι στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ.

Ο γνώριμος Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι, από τη Β’ κατηγορία της UEFA ορίστηκε στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Πολωνός Ρατσκόφσκι στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ.

Τους διαιτητές των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου ανακοίνωσε η ΚΕΔ, ορίζοντας όπως αναμενόταν ξένους ρέφερι και στα δύο παιχνίδια.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση τη Μ.Τετάρτη (19:00), ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα θα βρεθεί ο 37χρονος Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ, με 4ο τον Κουτσιαύτη και στο VAR τον Ολλανδό Πολ Φαν Μπέκελ με τον Πολωνό Ζμπίγκνιεβ.

Στην Τούμπα τη Μ.Πέμπτη (19:00) για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ορίστηκε ο γνώριμος Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι (δεύτερη κατηγορία της UEFA) που πριν 2,5 χρόνια είχε διευθύνει το Άρης-ΠΑΟΚ 1-2, αλλά και το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας 3-1 στα φετινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μάουρο Βινέντσι, Αλεσάντρο Λο Σισέρο, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Πιέρο Τσιακομέλι με τον Πετρόπουλο.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button