Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Περίπατο» με Αστέρα ο Άρης (3-0)

Εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, ο Αρης επικράτησε απόψε, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, επί του Αστέρα Τρίπολης, με 3-0.

Εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, ο Αρης επικράτησε απόψε, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, επί του Αστέρα Τρίπολης, με 3-0. Νίκη με την οποία επέστρεψε σε θετικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα που υπέστη, την περασμένη εβδομάδα, στην Τούμπα, από τον ΠΑΟΚ.

Τα γκολ που έκριναν το ματς πέτυχαν οι Μάνου Γκαρθία (19’), Φαμπιάνο (32’), Ράφαελ Καμάτσο (90’). Στο 63’ ακυρώθηκε, ως οφ σάιντ, τέρμα που πέτυχε για τους φιλοξενούμενους, ο Σεσκ Ρεγκίς.

Δραστήριοι, με την έναρξη του ματς, ήταν οι γηπεδούχοι, δεδομένο που τους έκανε απειλητικούς στην εστία του Παπαδόπουλου. Το έργο τους καρποφόρησε στο 19’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα των Αρκάδων, ο Μάνου Γκαρθία «έπιασε» δυνατό συρτό σουτ, έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ (1-0).

Το σκηνικό έγινε ιδανικότερο για τους «κιτρινόμαυρους» ένα τέταρτο περίπου αργότερα. Στο 32’, ειδικότερα, ο Μαζικού γύρισε στον Γκρέι, στην περιοχή, μετά από σουτ του τελευταίου, η μπάλα έφτασε στον Νταρίντα, ο οποίος έκανε το 2-0.

Το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου είχε συνέπεια ο Αρης να μπει πιο χαλαρός στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα ο Αστέρας να γίνει πιο κινητικός και να απειλήσει στο 56’, το σουτ του Τιλίκα, όμως, έδιωξε με τα ακροδάκτυλά του, σε κόρνερ, ο Κουέστα. Εξι λεπτά αργότερα, ο Ρεγκίς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, το γκολ, ωστόσο, ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Ο,τι δεν κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 90’. Εβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας με τον Καμάτσο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: -/Ινγκλέσιας

ΑΡΗΣ (Αλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα (77’ Ιτούρμπε), Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία (65’ Νταμπό), Γκρέι (70’ Καμάτσο)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ακης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρεθ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (86’ Κωστέας), Τιλίκα, Μπερτόγλιο (46’ Γκαρντάβσκι), Σίτο (76’ Ριέρα), Ρεγκίς (86’ Καπίγια)

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button