Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από καμία άλλη ομάδα της πρώτης κατηγορίας»

Μήνυμα συσπείρωσης από την οικογένεια Τσιριγώτη, καλώντας τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και δίνοντας το σύνθημα... αντεπίθεσης από το προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο.

Μήνυμα συσπείρωσης από την οικογένεια Τσιριγώτη, καλώντας τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και δίνοντας το σύνθημα… αντεπίθεσης από το προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την πρώτη μέρα σας υποσχεθήκαμε οτι η οικογένεια Τσιριγώτη θα είναι η εγγύηση αυτή που ο σύλλογος δεν θα υποστεί διάλυση αλλά ούτε θα μιζεριασει. Επιστρέψαμε μετά από 14 χρόνια ξέροντας ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο, τίποτα δεν θα μας χαρίστει όμως έχουμε λόγο, έχουμε πείσμα, έχουμε εγωισμό ως οικογένεια, όπως ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει η οικογένεια του Ιωνικου από την ίδρυση της.

Ο κόσμος του Ιωνικού δεν λύγισε στα δύσκολα, αλλά βγήκε μπροστά λόγω της τεράστιας αγάπης του για την ομάδα. Έτσι και εμείς δεν πάψαμε ποτέ να προσπαθούμε, να δουλεύουμε, να επενδύουμε και να παρέχουν ο,τι μπορούμε στην ομάδα μας, η οποία δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από καμία άλλη της πρώτης κατηγορίας.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, δεν είναι ώρα για κακόβουλη κριτική και μηδενισμό που μοναδικό σκοπό έχουν το κακό της ομάδας μας. Είναι ώρα για στήριξη, φωνή και μαζική προσέλευση στο γήπεδο για ακόμη μια φορά, για τη φανέλα και το σήμα που αγαπάμε όσο τίποτα άλλο.

Η αντεπίθεσή μας ξεκινάει από το ματς με τον Βόλο. Δεν περισσεύει κανείς. Είμαστε συμπολεμιστές, είμαστε όλοι αδέλφια και μας ενώνει ένα κοινός ιερός σκοπός. Ο Ιωνικός μας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button