Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ντέμης: «Εκπληκτικό αυτό που έκανε φέτος ο Γιοβάνοβιτς με τον Παναθηναϊκό»

Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τον Παναθηναϊκό και το έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #ΝτέμηςΝικολαΐδης #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τον Παναθηναϊκό και το έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Εμφανώς χαρούμενος ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης, που η ΑΕΚ βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δίκαιο θα ήταν αν το έπαιρνε και ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, έκανε εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε: «Δεν θεωρώ ότι έχασε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, δεν το έχασε μόνος του, αλλά γιατί είχε απέναντί του μια πολύ δυνατή ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του. Ήταν εκπληκτικό αυτό που έκανε φέτος χωρίς να έχει ένα τόσο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ όπως η ΑΕΚ».

Για την εικόνα των «πράσινων» στο ντέρμπι, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός φάνηκε εξαντλημένος από τον Covid. Φάνηκε σαν να κράτησε δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο, ίσως γιατί ο Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι οι παίκτες του δεν θα μπορούσαν να αντέξουν σε υψηλό ρυθμό σε όλο το ματς. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ανέβηκε, αλλά δεν έκανε ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button