Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ο Jon Jones… επέστρεψε!(vids)

Ο Jon Jones απέδειξε στη ρεβάνς πως είναι ο καλύτερος μαχητής απέναντι στον Σουηδό Alexander Gustafsson , καταφέρνοντας με γροθιές στο έδαφος να τον βγάλει νοκ άουτ.

O Jones ήταν ο πιο αποτελεσματικός στο striking στον πρώτο γύρο, ενώ το ματς διεκόπη για λίγο από χαμηλό χτύπημα του ‘Bones’.

Στον δεύτερο γύρο ο Gustafsson επιχείρησε να βάλει περισσότερο αποτελεσματικά τις γροθιές του στο ματς, ενώ κατά λάθος έβαλε τα δάχτυλά του στα μάτια του Jones με αποτέλεσμα για λίγο το ματς πάλι να διακοπεί.

Ο ‘The Mauler’ σε αυτό τον γύρο πιεστικός άρχισε να βρίσκει ρυθμό κινούμενος ωραία στο οκτάγωνο με εναλλαγές θέσεων κλεινοντας την απόσταση.

Ο Jones απάντησε με μερικά ωραία χαμηλά λακτίσματα κάνοντας ζημιά στο αριστερό πόδι του Σουηδού που έδειχνε να αρχίζει να μην το πατά καλά, ενώ τον έκοψε και κάτω από το αριστερό μάτι.

Στον τρίτο γύρο ο Jones πέτυχε εξαιρετικό takedown πηγαίνοντας τον Gustafsson με την πλάτη στο καναβάτσο. Εκεί πέρασε αγκώνες για να αποκτήσει τον πλάγιο έλεγχο, όπου βρέθηκε να έχει την πλάτη του Σουηδού και εκεί να του περνα γροθιές που δεν μπορούσαν να βρουν απάντηση.

Εξαιρετικό ματς από τον ‘Bones’ που έτσι πηγαίνει ξανά στην κορυφή της light heavyweight κατηγορίας στο UFC!

Video :

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#jonjones #ufc232 #alexandergustafsson #champion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mo and Ro (@its.mo.and.ro) στις

πηγή: ufight

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button