ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

SL2: Ψάχνει το μπαμ με Αραμπούλι η Βέροια!

Τον πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Μπατσάνα Αραμπούλι φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της η Βέροια. #slgr2 #BachanaArabuli #μεταγραφή #πρώηνΠΑΣΛαμία

Τον πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Μπατσάνα Αραμπούλι φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της η Βέροια. #slgr2 #BachanaArabuli #μεταγραφή #πρώηνΠΑΣΛαμία

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, οι Βεροιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τρεις επιθετικούς, ικανούς να κάνουν την διαφορά τη νέα σεζόν στην SL2!

Ο λόγος για τους Μιχάλη Μανιά, Πέτρο Γιακουμάκη και Μπατσάνα Αραμπούλι, οι οποίοι είναι στο στόχαστρο των ανθρώπων της «Βασίλισσας» και το τελευταίο διάστημα μάλιστα ξεκίνησαν οι επαφές για το ενδεχόμενο της μεταγραφής τους στη Βέροια.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός Πέτρος Γιακουμάκης είναι 29 ετών και αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, ενώ πέρασε παλαιότερα από Λεβαδειακό και Ατσαλένιο. Μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης ενώ χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια στο παιχνίδι του. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 117 εμφανίσεις στη Superleague έχοντας 22 γκολ, με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Ο Μανιάς είναι 31 ετών, αγωνίζεται στην κορυφή της επιθετικής γραμμής και πέρσι έπαιξε στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέστερλο, Αστέρα Τρίπολης, Πογκον, ενώ ο Αραμπούλι είναι 27 ετών και την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Super League με την φανέλα της Λαμίας. Ο Γεωργιανός επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα το 2019 για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button