Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανανέωσε με την ΑΕΚ έως το 2028 ο Ματίας Αλμέιδα! (pic)

Στην επέκταση του συμβολαίου του προπονητή της, Ματίας Αλμέιδα προχώρησε η ΑΕΚ.

Στην επέκταση του συμβολαίου του προπονητή της, Ματίας Αλμέιδα προχώρησε η ΑΕΚ.

Έως το 2028 ανανέωσε τη συνεργασία της η ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε: «Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή. Υπόσχομαι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες, με την ίδια και παραπάνω ένταση.

Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αγάπης, πάθους και όρεξης να κερδίζεις. Πολλοί προπονητές βλέπουν την δουλειά σε μια ομάδα σαν τη δημιουργία της ευκαιρίας για την επόμενη. Εγώ, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να είμαι στην ΑΕΚ!».

Διαβάστε επίσης

Back to top button