ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διεκδικεί την πρόκριση… και την αλλαγή της ψυχολογίας της η Λαμία! (matchday)

Σήμερα στις 16:30 ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και για την 2η αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Athens Καλλιθέα. #slgr #lamiafc #slgr2 #athens_kallithea #ΚύπελλοΕλλάδος #GreekCup #SportsNews #season2022_2023

Σήμερα στις 16:30 ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και για την 2η αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Athens Καλλιθέα.

Έχοντας το 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διακος», ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στις 16:30 στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας κόντρα στην τοπική ομάδα της Athens Καλλιθέας για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και για την 2η αγωνιστική.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε καταφέρει στον πρώτο αγώνα να ισοφαρίσει τον αθηναϊκό σύλλογο χάρη σε τέρμα του Ντάνι Μπεχαράνο σε 1-1 με την Καλλιθέα να ανοίγει πρώτη το σκορ με τον Νασιμέντο να περνάει σχεδόν όλη την άμυνα του ΠΑΣ, να δίνει την ασίστ στον Λουκίνα και αυτός είχε κάνει προς στιγμήν το 0-1.

Τώρα, ο ΠΑΣ καλείται και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση για να δικαιολογήσει κιόλας το τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση όμως ίσως το σημαντικότερο στον συγκεκριμένο αγώνα είναι φτάσει στη νίκη η Λαμία με στόχο να αλλάξει και την ψυχολογία της μετά από τις τραγικές εμφανίσεις σε Τρίπολη και ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» με τον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Η αποστολή αυτή μόνο εύκολη δεν θα είναι διότι η Καλλιθέα είναι από τις δυνατές ομάδες του Νοτίου Ομίλου της SuperLeague 2, θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο και να διακριθεί και εντός έδρας δύσκολα δέχεται γκολ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button