Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπέος για την καταγγελία Μπαριέντος: «Υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν κάπου…»

Το αφεντικό του Βόλου τόνισε για την καταγγελία Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας από τον ατζέντη του. «Του έβγαλε 20.000 ευρώ μετρητά για να πάρει κόκκινη κάρτα πριν το 30’ και στη συνέχεια του είπε να τον πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα».

Το αφεντικό του Βόλου τόνισε για την καταγγελία Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας από τον ατζέντη του. «Του έβγαλε 20.000 ευρώ μετρητά για να πάρει κόκκινη κάρτα πριν το 30’ και στη συνέχεια του είπε να τον πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα».

Στην καταγγελία Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας από τον μάνατζερ του για να δεχθεί κόκκινη, στο ματς με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στην εκπομπή «Η Δίκη στο Open» ο Αχιλλέας Μπέος.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και όπως είπε…

«Του έβγαλε 20.000 ευρώ μετρητά για να πάρει κόκκινη κάρτα πριν το 30’ και στη συνέχεια του είπε να τον πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα και όχι να μείνει στον Βόλο και αν δεν τον πάει θα του έδινε άλλα 20.000 ευρώ».

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

«Είναι πραγματικό γεγονός η καταγγελία, τι θα εξελιχθεί από τη διαδικασία της προανάκρισης είναι κάτι διαφορετικό. Δεν αμφισβητείται πως έγινε αυτό και είναι προς τιμήν του που δεν φοβήθηκε να κάνει την καταγγελία. Την Παρασκευή το βράδυ έγινε το γεγονός, ο Μπαριέντος ενημέρωσε τον τιμ μάνατζερ, την άλλη μέρα συναντήθηκα μαζί του και του είπα πως πρέπει να κάνει αυτό που προβλέπει ο νόμος. Και μετά πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να καταγγείλει το Σάββατο το πρωί.

Ο μάνατζερ του Μπαριέντος είναι Κύπριος και μένει μεγάλο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο και στην Κύπρο.

Εγώ ενημέρωσα τον πρόεδρο, κ. Μπαλτάκο, και συμφώνησε πως έπρεπε να πάει στην αστυνομία. Του έβγαλε 20.000 ευρώ μετρητά για να πάρει κόκκινη κάρτα πριν το 30’ και στη συνέχεια του είπε να τον πάει σε άλλη μεγάλη ομάδα και όχι να μείνει στον Βόλο και αν δεν τον πάει θα του έδινε άλλα 20.000 ευρώ.

Ο Βόλος έχει κάνει καταγγελία στην ΕΠΟ και μέσω της ΕΠΟ θα σταλεί στη FIFA για το φυσικό πρόσωπο. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που οδηγούν κάπου, τα υπόλοιπα θα τα κάνει η δικαιοσύνη».

Για το αν μπορεί να διαπιστωθεί στοιχηματισμός: «Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και η δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Δε γνωρίζω αν μπορεί να διαπιστωθεί στοιχηματισμός για το συγκεκριμένο κομμάτι, γιατί δεν έγινε δεκτό από τον Μπαριέντος αλλιώς ίσως υπάρχει στοιχηματισμός με ένταση. Πρέπει να καλέσουν τον μάνατζέρ του γιατί ήρθε στον Βόλο, πρέπει να το ψάξουν. Μετά το καλοκαίρι και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΝΠΣ Βόλο έκοψαν τις σχέσεις τους ο ποδοσφαιριστής με τον ατζέντη του».

Και συνέχισε για το Βόλος – Ολυμπιακός: «Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν δεκαπλάσια μπάτζετ από εμάς, αλλά δεν γίνεται να τα δέχονται οι άλλες ομάδες με διαιτητές όπως Παπαπέτρου».

Για τον λόγο που δεν ενημέρωσε το Σάββατο για την καταγγελία: «Δεν ήθελα να διαταράξω μια ήρεμη κατάσταση πριν τον αγώνα, έγινε η καταγγελία και ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ όπως όφειλα. Και σήμερα θα κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες. Προσπάθησα να διασφαλίσω την ηρεμία γιατί υπήρχαν 10.000 εκδρομείς στον Βόλο, υπήρχαν οικογενειάρχες. Νομίζω πως ήταν το πιο σωστό αυτό που έκανα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button