Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Σοβαρό το ενδεχόμενο πώλησης του Ουί Τζο στο MLS

Για την περίπτωση του Ουί Τζο - που παίζει δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Φόρεστ - υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον από το MLS για την πώλησή του.

Για την περίπτωση του Ουί Τζο – που παίζει δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Φόρεστ – υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον από το MLS για την πώλησή του.

Όπως είχατε διαβάσει προ ημερών στο Gazzetta μπορεί ο Κορεάτης διεθνής φορ, Ουί Τζο Χουάνγκ, να έχει παίξει ήδη σε 2 ομάδες φέτος (σε Γαλλία και Ελλάδα) αλλά το δεδομένο αμερικάνικο ενδιαφέρον ενδεχομένως να δώσει λύση στο ανοιχτό μέτωπό του. Λύση για όλες τις πλευρές καθώς στον Ολυμπιακό δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από εκείνον και ο ίδιος πιθανώς να θέλει να πάει κάπου που θα παίζει.

Σε αυτή τη φάση οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει για τον διεθνή στράικερ – που παίζει δανεικός από τη Φόρεστ στον Ολυμπιακό – σοβαρό ενδιαφέρον και κρούσεις για την πώλησή του από την αμερικάνικη Λίγκα. Οι δύο ομάδες που εμφανίζονται να τον θέλουν είναι οι Ατλάντα και Μινεσότα. Αυτές οι κρούσεις ενδεχομένως και να ανοίξουν για τα καλά τον δρόμο της αποχώρησης του έμπειρου φορ.

Σύμφωνα με το οργανόγραμμα της FIFA η μεταγραφική περίοδος σε ΗΠΑ και Καναδά θα είναι από το διάστημα από τις 31 Γενάρη έως και 24 Απριλίου. Άρα σε αυτήν την περίπτωση μπορεί η περίπτωση του Ουί Τζο να… τραβήξει και μετά τα τέλη Γενάρη. Πάντως σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από ΜΜΕ των ΗΠΑ δύο ή περισσότερες ομάδες του MLS δεν γίνεται να διεκδικούν τον ίδιο παίκτη. Και όταν αναφέρουμε ότι δεν μπορούν να διεκδικούν τον ίδιο ποδοσφαιριστή αυτό σημαίνει πως ένας παίκτης μπορεί να δεχθεί μόνο μία επίσημη πρόταση από σύλλογο της χώρας.

Εφόσον φύγει πάντως οριστικά ο 30χρονος Ουί Τζο ο Ολυμπιακός θα καλύψει το κενό του με άλλον παίκτη. Στον Ολυμπιακό ο Ουί Τζο έχει 11 ματς με 1 ασίστ. Στο MLS μπορεί να πάει χωρίς κανένα πρόβλημα ή… απαγόρευση καθώς έχει ήδη παίξει σε Μπορντό και Ολυμπιακό στη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button