Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τεράστιο διπλό για τη Βαγιαδολίδ (vid)

Τη νίκη με 1-0 πήρε η Βαγιαδολίδ στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

LA LIGA-7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 0-1

Γήπεδο: Estadio de la Cerámica

Χρυσό τρίποντο για τη Βαγιαδολίδ που κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, η οποία έχασε πέναλτι.

Στο 22ο λεπτό το σουτ του Μορένο κόντραρε σε σώματα ενώ στο 25’ ο Αλκαράθ έκανε το πλασέ αλλά ο Ρουίθ έσωσε. Στο 27’ ο Τσοπ βρέθηκε δεξιά στην περιοχή κι έκανε το σουτ αλλά ο Ασένχο έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 30’ μετά από ασταθή επέμβαση του Ασένχο, ο Τσοπ έχασε απίθανη ευκαιρία εξ επαφής, ενώ στο 36’ το φοβερό σουτ στην κίνηση του Μορένο από αριστερά, σταμάτησε στο δοκάρι της Βαγιαδολίδ. Και στο 44’ ο Μορένο βρέθηκε φάτσα με το Μασίπ αλλά ο κίπερ της Βαγιαδολίδ του είπε όχι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό ο Λέο Σουάρεθ με πανέμορφο σουτ από αριστερά έκανε το 0-1. Στο 60ο λεπτό η κεφαλιά του Μορένο πέρασε ελάχιστα έξω, ενώ ο φορ της Βιγιαρεάλ πήρε νέα κεφαλιά στο 62’, με τον Μασίπ να μπλοκάρει. Στο 71’ ο Νάτσο έσωσε με προβολή μετά από σουτ του Τριγέρος και από το κόρνερ ο Ρουτίθ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Τσοπ έκοψε σχεδόν στη γραμμή. Η Βιγιαρεάλ πίεζε ασφυκτικά και στο 74’ ακόμη μια κεφαλιά του Μορένο, έφυγε άουτ και στο 82’ μετά τη χρήση και του VAR, η Βιγιαρεάλ κέρδισε πέναλτι για χέρι στον Κίκο Ολίβας. Ωστόσο ο Μορένο εκτέλεσε άσχημα και ο Μασίπ έδιωξε με τα πόδια, σώζοντας τη Βαγιαδολίδ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γασπάρ (46’ Λαγιούν), Άλβαρο Γκονζάλεθ, Ρουίθ, Φούνες Μόρι, Καθόρλα (66’ Εκαμπί), Τριγέρος, Κόστα (78’ Πεδράθα), Τριγέρος, Μπάκα, Μορένο

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Μογιάνο, Κίκο Ολίβας, Καλέρο, Νάτσο, Αλκαράθ, Μίτσελ (90+4’ Mπόρχα Φερνάντεθ), Αντονίτο, Λέο Σουάρεθ (70’ Αμουάρ), Τόνι Βίγια (85’ Ίβι Λόπεθ), Τσοπ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button