Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Υπέγραψε στον Ιωνικό ο Γούλερι

Ο Κάιν Γούλερι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ιωνικό, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου Άγγλου εξτρέμ.

Ο Κάιν Γούλερι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ιωνικό, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου Άγγλου εξτρέμ.

Παίκτης του Ιωνικού ο Κάιν Γούλερι. Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας των «κυανόλευκων» με τον 27χρονο Άγγλο εξτρέμ, με τις σχετικές υπογραφές μάλιστα να έχουν πέσει ήδη.

Ιωνικός: Υπέγραψε ο Γούλερι

Υπενθυμίζεται ότι ο Γούλερι αποτελούσε τον εκλεκτό των Νικαιωτών για τα άκρα, έχοντας στα «συν» του το παραγωγικό κομμάτι, την ταχύτητα και τη δύναμή του, ενώ εάν και δεξιοπόδαρος τελειώνει τις φάσεις και με το αριστερό.

Εσχάτως έμεινε ελεύθερος από την Σακάριασπορ. Στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τη σκωτσέζικη Μάδεργουελ (38 συμ., 3 γκολ/4 ασίστ), σημειώνοντας ένα τέρμα σε 16 εμφανίσεις.

Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην πατρίδα του -κυρίως σε Championship, League One και League Two- φορώντας, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Μπόλτον (24 συμ., 3 γκολ/2 ασίστ), Νοτς Κάουντι (5 συμ.), Γουίγκαν (1 συμ.), Σουίντον Τάουν (110 συμ., 14 γκολ/14 ασίστ), Τράνμιρ Ρόβερς (52 συμ., 11 γκολ/3 ασίστ), Φόρεστ Γκριν (19 συμ., 4 γκολ/5 ασίστ) και Τάμγουορθ (19 συμ., 2 ασίστ).

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button