Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άγιος Νικόλαος-Απόλλων Παραλιμνίου: Έτοιμοι να γράψουν ιστορία!

Τον νικητή του αγώνα Άγιος Νικόλαος - Απόλλων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Λαμία στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Τον νικητή του αγώνα Άγιος Νικόλαος – Απόλλων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Λαμία στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.

Άγιος Νικόλαος και Απόλλων Παραλιμνίου έρχονται αντιμέτωποι στην Κρήτη για τη ρεβάνς του 2-2 στον πρώτο αγώνα, σε ένα ζευγάρι του Κυπέλλου Ελλάδος που όποιος προκριθεί θα γράψει ιστορία!

Μπορεί οι συγκεκριμένες ομάδες να μην… γεμίζουν το μάτι μέσα στο γενικότερο πρόγραμμα της ημέρας, όμως Άγιος Νικόλαος και Απόλλων Παραλιμνίου έρχονται αντιμέτωποι στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με στόχο να γράψουν ιστορία (11/1, 14:00, COSMOTE SPORT 2)!

Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός και έληξε στο 2-2 στο Παραλίμνιο, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς στην Κρήτη. Εκεί, που όποιος προκριθεί θα γίνει η πρώτη Ερασιτεχνική ομάδα στην Ελλάδα που θα περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης στην ιστορία του θεσμού.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη στις αναμετρήσεις τους στη Γ’ Εθνική, αφού ο Άγιος Νικόλαος νίκησε τον ΑΟ Τυμπακίου με 2-0, ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου διέλυσε τον Ορφέα Ξάνθης με σκορ 5-1.

Θυμίζουμε πως πλέον στο Κύπελλο Ελλάδας δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, επομένως αν η αναμέτρηση στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου δεν αναδείξει νικητή, θα οδηγηθεί σε παράταση για να φανεί ποιος από τους δύο διεκδικητές θα προχωρήσει στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε πως όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη Λαμία, που απέκλεισε εχθές από τη συνέχεια την Athens Kallithea.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button