Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης-Λεβαδειακός: Με Αμπουμπακάρ Καμαρά για να «κλειδώσουν» την πρόκριση οι Θεσσαλονικείς

Ο Άρης φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης» στη ρεβάνς του υπέρ του 2-1 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. #slgr #arisfc #levadeiakosfc #ΚύπελλοΕλλάδος_Novibet #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Άρης φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης» στη ρεβάνς του υπέρ του 2-1 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άρης και Λεβαδειακός διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο «Κλ. Βικελίδης» (16:00, Cosmote Sport 3) στον επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με «προίκα» το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Λιβαδειά πριν από σχεδόν έναν μήνα, οι Θεσσαλονικείς έχουν ένα μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, την οποία και θέλουν να «κλειδώσουν» μπροστά στο κοινό τους. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες διατηρεί για το εισιτήριο της οκτάδας.

Οι «κίτρινοι» προέρχονται από το επιβλητικό 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα, τρίποντο με το οποίο ανέβηκαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα της Βοιωτίας υπέστη εντός έδρας ήττα 3-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, παραμένοντας έτσι στη 12η θέση της Super League 1.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ενκουλού, Πάλμα και Νταρίντα. Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μάλιστα ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, μία ημέρα μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του από τον Ολυμπιακό.

Για τον Λεβαδειακό, ο Γιασμίκο Βέλιτς καλείται να διαχειριστεί αρκετές και σημαντικές απουσίες, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μάρκοβιτς, Χάμοντ, Σκβάρκα και Γιαννιώτα, αλλά και στους Βινίσιους, Λιάγκα και Μπελμόντ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Άρης: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία, Καμαρά, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Μπαχανάκ, Τορό, Λούα-Λούα, Μεχία, Μουτίνιο, Βήχος, Βρακάς, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης, Νταμπό, Τσάρας, Βέρρης.

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Τσιτσίλας, Χασάν Κούλα, Ηλίας Κωνσταντίνου, Αριστείδης Βάτσιος.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button