Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρωταγωνιστής σε φιάσκο και σε αγώνα της ΕΠΣ Ημαθίας ο Καραντώνης!

Ούτε στα… Τοπικά! Το Σάββατο (29/1), λίγες μέρες, δηλαδή, πριν την «παράστασή» του στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, ο Καραντώνης τα έκανε μαντάρα και σε αγώνα της ΕΠΣ Ημαθίας!

Ούτε στα… Τοπικά! Το Σάββατο (29/1), λίγες μέρες, δηλαδή, πριν την «παράστασή» του στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, ο Καραντώνης τα έκανε μαντάρα και σε αγώνα της ΕΠΣ Ημαθίας!

Οι Έλληνες διαιτητές το… φωνάζουμε πως δεν κάνουν ούτε για τα Τοπικά και η απόδειξη έρχεται, πράγματι, από έναν αγώνα στην ΕΠΣ Ημαθίας, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Δημήτρη Καραντώνη!

Λίγες ημέρες πριν την τραγική του διαιτησία στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, με τις αλλοπρόσαλλες (μη) αποφάσεις του εναντίον του «τριφυλλιού», ο 39χρονος ρέφερι ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα παιχνίδι, για την ΕΠΣ Ημαθίας!

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα (31/1), με τον Φίλιππο Μελίκης να κάνει καταγγελία για αντικανονική συμμετοχή (αλλαγή) παίκτη της Αγίας Μαρίνας, στο παιχνίδι της με τον Κοπανό, το περασμένο Σάββατο (29/1), όπου διαιτητής ήταν ο Καραντώνης. Η καταγγελία, όπως αναφέρει το kerkidasport.gr, έχει να κάνει με το ότι, στο ματς, οι αλλαγές των γηπεδούχων έγιναν σε τέσσερις διαφορετικούς χρόνους, ενώ ο κανονισμός αναφέρει ρητά πως επιτρέπονται μέχρι τρεις διακοπές. Για να το εξηγήσουμε πιο απλά, δεν μπορεί ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι (για παράδειγμα, σε κάποιο ελεύθερο του τερματοφύλακα ή σε κάποιο πλάγιο ή φάουλ) για αλλαγή παραπάνω από τρεις φορές.

Για τον λόγο αυτόν και η ομάδα της Μελίκης, που έχει έννομο συμφέρον, προχώρησε σε καταγγελία στην ΕΠΣΗ το απόγευμα της Δευτέρας, η οποία, σύμφωνα με όσα ανέφερε παράγοντας της Ένωσης στο ίδιο Μέσο, κρίθηκε εκπρόθεσμη και ως εκ τούτου απορρίφθηκε!

Το θέμα μας εδώ είναι το εξής: Πώς γίνεται ένας διαιτητής επιπέδου Super League να μην ξέρει τον κανονισμό, ότι, δηλαδή, δεν μπορεί να διακόψει το παιχνίδι παραπάνω από τρεις φορές, προκειμένου να γίνουν αλλαγές! Και όχι μόνο αυτό. Στο αρχικό φύλλο αγώνα ο Καραντώνης δεν γράφει για τις αλλαγές σε τέσσερις διαφορετικούς χρόνους! Προσπάθησε, δηλαδή, να «κουκουλώσει» το λάθος του;

Όπως τονίζει το kerkidasport.gr, επικαλούμενο πληροφορίες του, ο διαιτητής της αναμέτρησης προχώρησε σε συμπληρωματική έκθεση του αγώνα, διορθώνοντας το λάθος του και δικαιώνοντας, έτσι, την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, αλλά η καταγγελία της, όπως προείπαμε, κρίθηκε εκπρόθεσμη!

Ιδού το φύλλο αγώνα:

Καραντώνης: Πρωταγωνιστής σε «φιάσκο» και σε αγώνα Τοπικού

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button