Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος-Παναθηναϊκός: «Τσεκάρει» την πρόκριση και… στρέφεται σε ΠΑΣ

Με «προίκα» το 3-0 του πρώτου ματς ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει και τυπικά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, απέναντι στο Βόλο που ψάχνει ένα… θαύμα, για να ασχοληθεί με τα Γιάννενα. #slgr #ΚύπελλοΕλλάδος_Novibet #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Με «προίκα» το 3-0 του πρώτου ματς ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει και τυπικά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, απέναντι στο Βόλο που ψάχνει ένα… θαύμα, για να ασχοληθεί με τα Γιάννενα.

Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο απόψε (11/01, 16:30, Cosmote Sport 1) στη ρεβάνς του 3-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα, στη Λεωφόρο.

Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους, οι οποίοι για να πάρουν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να κάνουν την μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας τους!

Στην αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας βρίσκονται οι Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Ουές, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Από την άλλη πλευρά, το «τριφύλλι» μπορεί να βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στους «8» της δεύτερης τη τάξει εγχώριας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να δει το εν λόγω ματς και σαν «αγγαρεία».

Άλλωστε, το μη ικανοποιητικό ξεκίνημα των υποχρεώσεών του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, «αναγκάζει» τον Παναθηναϊκό να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού με μια επιτυχία.

Πλην της ψυχολογίας, όμως, ο Παναθηναϊκός έχει να σκεφτεί και το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί άμεσα. Ακόμα πιο σημαντικό, μάλιστα. Απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με τη νίκη να είναι μονόδρομος!

Εξ ου και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκοπεύει να προβεί σε λελογισμένο ροτέισον στην σημερινή αναμέτρηση. Ξεκουράζοντας κάποιους επιβαρυμένους «βασικούς», δίνοντας ευκαιρία και χρόνο συμμετοχής σε άλλους και χρησιμοποιώντας την αναμέτρηση για να προετοιμαστεί μέσω αυτής για τους «Ζωσιμάδες»…

Προβλήματα υπάρχουν, βέβαια, για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, καθώς Μάγκνουσον και Χουάνκαρ είναι οι τελευταίοι τραυματίες που προστίθενται στους Αϊτόρ, Τρουιγέ, Γκάνεα και Φρόκου.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Συμεωνίδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κρυπαράκος και Βέρμπιτς.

Επίσης, οι «πράσινοι» θα έχουν σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι και τη συμπαράσταση του κόσμου τους, καθώς προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τον Βόλο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος, 4-2-3-1): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Μεταξάς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Γκάγκι, Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-2-3-1): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Πούχατς, Τσόκαϊ, Τσέριν, Βαγιαννίδης, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας).

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων), Βεργέτης (Αργολίδας).

Τέταρτος διαιτητής: Ζαμπαλας (Ηπείρου).

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου).

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button