ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόνδρας: «Πρώτος στόχος του ΠΑΣ Λαμία είναι η γρήγορη σωτηρία!»(vid)

Ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στο LamiaFC tv και έθεσε τον πρώτο στόχο της ομάδας για τη φετινή σεζόν!

Ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στο LamiaFC tv και έθεσε τον πρώτο στόχο της ομάδας για τη φετινή σεζόν!

Αυτό που σημείωσε ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Γιάννης Σκόνδρας, είναι πως και φέτος ο πρώτος στόχος της ομάδας θα είναι η γρήγορη παραμονή της στη SuperLeague 1 και από εκεί και έπειτα, αν επιτευχθεί αυτό, όλοι θα έχουν στο μυαλό τους να οδηγήσουν την ομάδα ακόμη πιο ψηλά.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας:

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά! Σιγά σιγά μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς. Ξέρουμε ότι η προετοιμασία είναι δύσκολο κομμάτι για όλους τους ποδοσφαιριστές και γενικά για όλες τις ομάδες. Από εκεί και πέρα, με αφοσίωση και πολύ δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήρθαμε εδώ στο Καρπενήσι για 12 ημέρες, έτσι ώστε να δουλέψουμε σκληρά με σκοπό αυτά που θα δουλέψουμε να βγούνε κατά την διάρκεια της σεζόν και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.»

Για τους στόχους της ομάδας:

«Οι στόχοι της ομάδας είναι να σωθούμε από νωρίς και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και έπειτα, αν καταφέρουμε και σωθούμε από νωρίς, το μυαλό όλων θα είναι να οδηγήσουμε τη Λαμία ακόμη πιο ψηλά και γιατί να μην τερματίσουμε πιο ψηλά και από πέρυσι!».

Για το κλίμα της ομάδας:

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλά παιδιά. Νέοι και παλιοί έχουμε μπει σε ένα κλίμα πολύ καλό. Όλοι είμαστε φίλοι μεταξύ μας και αυτό νομίζω κάνει πολύ καλό στην ομάδα.»

Απομαγνητοφώνηση: LamiaSports

Πηγή συνέντευξης: LamiaFC Tv

Διαβάστε επίσης

Back to top button