Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ουάρντα: Επιστρέφει στην Super League – Εκεί θα παίζει από τον Γενάρη ο Αιγύπτιος!

Ο Αμρ Ουάρντα επιστρέφει στην Ελλάδα και στην Stoiximan Super League. Με αυτή την ομάδα έχει σχεδόν συμφωνήσει ο Αιγύπτιος!

Ο Ουάρντα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά στη Super League. Σε προχωρημένες συζητήσεις ο Αιγύπτιος που ψάχνει την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη».

Ιδιαίτερο παιδί, ιδιόρυθμος χαρακτήρας. Ο Αμρ Ουάρντα έχει αλλάξει φέτος τεσσερις ομάδες και προσεχώς θα υπογράψει στην πέμπτη. Και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ομάδα της Super League.

O Oυάρντα που μέσα στο 2023 έχει ήδη προλάβει να υπογράψει σε Απόλλωνα Λεμεσού, Ράζα Καζαμπλάνκα, Δόξα Κατωκοπιάς, Εστελγάλ, Φάρκο, στην τελευταία κατέγραψε και την μοναδική του συμμετοχή, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πανσερραϊκό!

Καταλυτικό και κομβικό ρόλο στην μεταγραφή του, έπαιξε ο ποδοσφαιρικός του «πατέρας» Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός τον είχε και στον ΠΑΟΚ το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 την περίοδο που ο Ουάρντα έκανε τις καλύτερες του εμφανίσεις.

Μάλιστα εκείνη την περίοδο, σε δηλώσεις που είχε κάνει ο πατέρας του Ουάρντα είχε αναφερθεί στις πολύ καλές σχέσεις που είχε ο γιος του με τον Γκαρσία.

«Ο Αμρ παίζει πολύ καλά και νομίζω έχει αλλάξει κάτι και στον ίδιο και στον ΠΑΟΚ. Του αρέσει πολύ η συνεργασία με αυτόν τον προπονητή».

Οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα, αλλά πρέπει να πέσουν και οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Γιατί με τον Αιγύπτιο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button