Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπαίνει χειρουργείο ο Λύρατζης, θα απουσιάσει για 6-8 εβδομάδες!

Ο Λευτέρης Λύρατζης θα χρειαστεί επέμβαση για να ξεπεράσει το κάταγμα στο ζυγωματικό που υπέστη, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου 6-8 εβδομάδες. #slgr #paokfc #Λύρατζης #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Λευτέρης Λύρατζης θα χρειαστεί επέμβαση για να ξεπεράσει το κάταγμα στο ζυγωματικό που υπέστη, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου 6-8 εβδομάδες.

Πάρθηκε η απόφαση για τον Λευτέρη Λύρατζη. Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας, και σήμερα έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και να αποφασιστεί ποια θα είναι η αποθεραπεία.

Αφού υποβλήθηκε σε λεπτομερή έλεγχο, αποφασίστηκε πως το κάταγμα σε δύο σημεία του ζυγωματικού είναι τελικά σοβαρό και πρέπει να χειρουργηθεί το πρωί της Πέμπτης, επομένως ο χρόνος της αποθεραπείας του εκτιμάται σε 6-8 εβδομάδες ανάλογα με την πορεία αποκατάστασης.

Προφανώς είναι μία σημαντική απώλεια για τον ΠΑΟΚ και μία ακόμη δύσκολη εξέλιξη για τον Καβαλιώτη μπακ, που επανήλθε πριν λίγο καιρό στην ενεργό δράση και τώρα πρέπει να απουσιάσει και πάλι.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button