Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Η σίγουρη μεταγραφή και το παραθυράκι

Στη Ριζούπολη ίσως πάνε και για άλλες κινήσεις

Στη Ριζούπολη ίσως πάνε και για άλλες κινήσεις

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης. Γνωστό είναι αυτό από τη στιγμή που χάλασε του Ζερεμί Πιέρ Ταραβέλ.

Ο τελευταίος ίσως έφτασε πιο κοντά από κάθε άλλον, αλλά υπάρχουν και άλλοι στόπερ που κάποια στιγμή είχαν προχωρήσει αρκετά με τους «κυανόλευκους» και τελικά δεν… Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ροντρίγκο Αμπασκάλ που προτίμησε την Μποαβίστα.

Ο Απόλλων Σμύρνης εξακολουθεί να ψάχνει για τον στόπερ που θα κάνει τη διαφορά. Τις τελευταίες μέρες βγαίνουν από το συρτάρι ονόματα που είχαν καεί καιρό πριν. Το θέμα είναι πλέον ότι στη Ριζούπολη το σκέφτονται εάν η μία μεταγραφή είναι αρκετή.

Σίγουρα η χρονιά δεν μπορεί να βγει μόνο με τους Ντομίνγκες, Λισγάρα και Ραΐλι. Ακόμη και εάν βρεθεί ο τέταρτος, το υπόλοιπο ρόστερ (σ.σ. μαζί με την κλεισμένη μεταγραφή του Γουαϊντί Σαχλί) είναι εντάξει για να βγει η σεζόν; Έχουν αρχίσει πια να γίνονται δεύτερες σκέψεις. Τέλος, ας μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο μίας προσθήκης επιπλέον που έως τώρα δεν περιμένει κανείς. Υπάρχει λόγος με όσα βγαίνουν έως τώρα στο χορτάρι από τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button