Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προχωράει για Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός

Ο Βραζιλιάνος μέσος Γκιγιέρμε είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τον χώρο του κέντρου και οι Πειραιώτες φέρεται να βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του.

Σε προχωρημένες επαφές με τον 27χρονο αμυντικό χαφ της Λα Κορούνια βρίσκονται οι “ερυθρόλευκοι”. Μετά το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων με τον Αράο, στο μεγάλο Λιμάνι στράφηκαν στον συμπατριώτη του, ο οποίος αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Λα Κορούνια και μάλιστα η υπόθεσή του φαίνεται να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Οι Πειραιώτες άλλωστε βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους Γαλιθιάνους για τον Βραζιλιάνο μέσο, επιδιώκοντας να κλείσουν άμεσα το deal κι ο Μαρτίνς να τον έχει διαθέσιμο για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη. Ο Ολυμπιακός θα στείλει σήμερα στην UEFΑ τη λίστα των παικτών, αλλά έχει το δικαίωμα μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα, την Τετάρτη (8/8) να κάνει μία αλλαγή στο ρόστερ.

Κι ο Γκιγιέρμε πάντως από την πλευρά του θέλει να αποχωρήσει από τη Ντεπορτίβο μετά τον υποβιβασμό της στη Segunda, ενώ παρότι φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από την πατρίδα του, ο ίδιος προτιμάει την παραμονή στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button