Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος: Ζητείται ξεκάθαρο πλάνο

Τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αλλάξει ο Ατρόμητος προκειμένου να βρει τον δρόμο του. #slgr #atromitosfc #Ατρόμητος #slgrinterwetten

Τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αλλάξει ο Ατρόμητος προκειμένου να βρει τον δρόμο του

Είναι πολλά αυτά που πήγαν λάθος για να φτάσει ο Ατρόμητος να αλλάξει προπονητή και να έχει δύο βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές στη Super League 1.

Σε μεγάλο βαθμό έχουν αναλυθεί αυτά. Από την άστοχη επιλογή του Άνχελ Λόπεθ έως τον προβληματικό μεταγραφικό σχεδιασμό. Εκεί που το βάρος δόθηκε στις εντυπώσεις και όχι στην ουσία.

Το θέμα είναι η επόμενη μέρα. Βλέποντας τα πρώτα ματς, καταλαβαίνει κανείς πως ο Ατρόμητος δεν έχει ποδοσφαιρική ταυτότητα. Αυτό θέλει να αλλάξει ο Γιώργος Παράσχος. Παίκτες υπάρχουν παρά τις όποιες αστοχίες έχουν γίνει. Θα πρέπει, όμως, να αξιοποιηθούν και σωστά.

Κάποιοι είναι ντεφορμέ, άλλοι υπερεκτιμημένοι, αλλά ακόμη και έτσι ο Ατρόμητος έχει το υλικό για να αλλάξει την έως τώρα κατάσταση. Επιπλέον, ο καθένας θα μπορέσει να δείξει περισσότερα, εάν ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Επί Λόπεθ υπήρχε θέμα με ποδοσφαιριστές να υποστηρίζουν ότι δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν στο γήπεδο και για ποιον λόγο.

Σε πρώτη φάση το βασικό είναι το πλάνο και το να στανταριστεί ένας κορμός 14-15 παικτών. Συνήθως ο Παράσχος έτσι έχει μάθει να δουλεύει. Κλείνοντας, ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός έθεσε τις προάλλες το θέμα της ψυχολογίας. Είναι ξεκάθαρο πως με τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και γίνεται προσπάθεια να αλλάξει και αυτό.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button