Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

O Μέσι θέλει, η Αργεντινή μπορεί;

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports!

Καλησπέρα, αρκετά καλή μέρα εχθές στοιχηματικά μιας και στο Euro U21 περάσαν 3 στις 4 προτάσεις και 2 στις 4 στο Copa America. Το Περού πήρε αυτό που ήθελε από την Βολιβία αν και δυσκολεύτηκε και η Βραζιλία έμεινε στο 0-0 με την Βενεζουέλα.

Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με το Euro U21 απο τα γήπεδα της Ιταλίας και με τους δυο αγωνες απο το Copa America

COPA AMERICA: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (03:30)

Η Αργεντινή δυστυχώς το έπιασε από εκεί που το άφησε στο μουντιάλ της Ρωσίας. Μια ομαδα ασύνδετη χωρίς αρχή, μέση και τέλος που στηρίζεται προς το παρόν τουλάχιστον σε ατομικές ενέργειες. Η Παραγουάη έπαιξε σε αρκετές περιπτώσεις πολύ ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στο Κατάρ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα για της δυο ομάδες είναι δύσκολα, καμιά δεν θα θέλει να χάσει όμως και η ισοπαλία δεν βοηθάει ουσιαστικά καμιά από τις δυο.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το us-sportsbet.com

UEFA U21: ΙΣΠΑΝΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ (19:30)

Oι Ισπανοί έχασαν εύκολα με 3-1 από τους διοργανωτές Ιταλούς αν και προηγήθηκαν στο 8′ με γκολ του Ντάνι Σεμπάλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Και το Βέλγιο προηγήθηκε απέναντι στους εντυπωσιακούς Πολωνούς νωρίς, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και έχασε με 3-2. Όλα για όλα θα πρέπει να τα παίξουν και οι δυο γιατί με τα 3 γκολ παθητικό αν δεν σκοράρουν αρκετά, πέρα από τους βαθμούς που πρέπει να μαζέψουν η πρόκριση μοιάζει πολύ δύσκολη.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το us-sportsbet.com

COPA AMERICA: ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΚΑΤΑΡ (00:30)

H Κολομβία έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις της για αυτήν τη διοργάνωση, κυριάρχησε στο γήπεδο και πήρε μια καθαρή νίκη απέναντι στην Αργεντινή. Το Κατάρ δεν ήταν έκπληξη, είναι μια χώρα που δουλεύει μεθοδικά για να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο στην χώρα του. Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες με πολύ ενέργεια στο παιχνίδι τους. Η Κολομβία λογικά θα θελήσει να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι με ένα γρήγορο γκολ, αν όμως δεν προσέξει τα μετόπισθεν υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να δεχτεί τέρμα και να μπλέξει.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το us-sportsbet.com

UEFA U21: ΙΤΑΛΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ (22:00)

Οι διοργανωτές Ιταλοί έκαναν αυτό που έπρεπε απέναντι στην Ισπανία στην πρεμιέρα και κέρδισαν απόλυτα δίκαια με 3-1. Η Ιταλία στην έδρα της ίσως έχει ένα παραπάνω κίνητρο και σίγουρα θα έχει και παραπάνω ώθηση από τον κόσμο. Η Πολωνία ίσως αποδειχθεί η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, είναι μια ομαδα που παίζει γρήγορο και οργανωμένο ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ απέναντι στους διοργανωτές Ιταλούς, όπου αν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση του αγώνα και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το us-sportsbet.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button