Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Υπάρχει διαφορά με Κάτσε!

Δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ έχουν διαφορά οι απαιτήσεις του Εργκούς Κάτσε με αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Παραμένει στάσιμο το θέμα του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό, με τη διαφορά πάντως που χωρίζει τις δύο πλευρές να είναι μόλις 30.000 ευρώ.

Οι “πράσινοι” συνεχίζουν τις προσπάθειες για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Αλβανό μέσο, ωστόσο οι μέχρι στιγμής επαφές έχουν αποβεί άκαρπες. Ο Νίκος Νταμπίζας εμφανίζεται ανυποχώρητος και ζητά να καλύψει ο Παναθηναϊκός μόνο το 50% του συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος από την πλευρά του έριξε τις απαιτήσεις του στις 380.000 ευρώ από τις 400.000.

Συγκεκριμένα το Τριφύλλι δίνει 190.000 ευρώ και δεν δείχνει διάθεση να ανέβει περισσότερο, ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν δέχεται να πληρώσει περισσότερα από 160.000 ευρώ για το δικό του μερίδιο, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Ουσιαστικά δηλαδή τις δύο πλευρές χωρίζουν 30.000 ευρώ και είτε θα ανεβάσουν την προσφορά τους οι “πράσινοι”, είτε θα μειώσει τις απαιτήσεις του ο παίκτης. Το δεδομένο πάντως είναι ότι ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό, αφού έχει περιθώριο μέχρι το Σάββατο 30 Ιουνίου για να ανανεώσει τον δανεισμό του Κάτσε και να μην “ξοδέψει” τη μία από τις δύο ανανεώσεις που έχει δικαίωμα να κάνει.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button