ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Προ των πυλών του ΠΑΣ Λαμία ο Αμπαντά!»

Ένα ακόμη δημοσίευμα από το Βέλγιο ενισχύει τη φήμη πως ο Γάλλος αριστερός μπακ-χαφ θα Λιρόι Αμπαντά, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #LeroyAbanda #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ένα ακόμη δημοσίευμα από το Βέλγιο ενισχύει τη φήμη πως ο Γάλλος αριστερός μπακ-χαφ θα Λιρόι Αμπαντά, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία.

Πριν από μερικές ημέρες ένα δημοσίευμα έφερε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του Λιρόι Αμπαντά για τον ΠΑΣ Λαμία.

Αυτό το σενάριο έρχεται να ενισχύσει το χθεσινό ρεπορτάζ του βελγικού μέσου «walfoot.be», το οποίο παρουσιάζει τον Αμπαντά ως «τελειωμένο» από την Σερένγκ και προ των πυλών του ΠΑΣ Λαμία.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως: «Ο Αμπαντά έχει ήδη φύγει από το Βέλγιο και την Σερένγκ και πολύ σύντομα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της SuperLeague 1.»

Θα θέλαμε επίσης να σημειώσουμε, πως ο 22χρονος Γαλλοκαμερουνέζος ειδικά τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως αριστερός χαφ στην ομάδα της Jupiler League, στο 3-5-2 που χρησιμοποιούσε ο προπονητής της Σερένγκ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button