ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Αγχώθηκε… αλλά κέρδισε ο Έσπερος!

Εντός έδρας νίκη για τον Έσπερο Λαμίας ο οποίος υποδέχθηκε τον Πρωτέα Γρεβενών σήμερα το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο.

Εντός έδρας νίκη για τον Έσπερο Λαμίας ο οποίος υποδέχθηκε τον Πρωτέα Γρεβενών σήμερα το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο.

Αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη για τον Έσπερο My ΚΤΕΟ Λαμίας που επικράτησε με 85-74 του Πρωτέα Γρεβενών στο πρώτο του αγώνα μπροστά στο κοινό του για το 2023.

Η διαφορά των 11 πόντων δεν είναι αντιπροσωπευτική της συνολικής εικόνας του αγώνα, καθώς η διαφορά προέκυψε στα τελευταία λεπτά, με τον Έσπερο να μην είναι καλός στην άμυνα σε μεγάλο μέρος του αγώνα, όπου ”μίλησε” η εντυπωσιακή ευστοχία των φιλοξενούμενων από την περιφέρεια.

Πάντως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και ο Έσπερος την έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω κερδίζοντας ένα ακόμα αγώνα στη μάχη του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο Έσπερος δεν μπόρεσε να βρεις λύσεις στην αντιμετώπιση των επιθετικών ατού των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, που σουτάροντας με πολύ καλά ποσοστά κατάφεραν να έχουν το προβάδισμα στο σκορ.

Τα Γρεβενά προηγήθηκαν με 40-45 στο ημίχρονο, αλλά στη γ’ περίοδο η ομάδα του Σοφογιάννη βελτίωσε σημαντικά την αμυντική της εικόνα και κατάφερε να προσπεράσει στο σκορ με 65-62 στο 30′.

Μέχρι το 38′ τα Γρεβενά είχαν επαφή με το σκορ με τον Έσπερο να βγάζει ορισμένες καλές άμυνες στο τέλος για να φτάσει στη νίκη με 85-74, που ήρθε στην ουσία από τη βελτίωση της άμυνας του, καθώς δέχθηκε σε αυτό το χρονικό διάστημα 29 πόντους αντί για τους 45 του α’ ημιχρόνου.

Διαιτητές: Σταματόπουλος-Γιαννούλης-Αβραμίδου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-24, 40-45, 65-62, 85-74.

πηγή: StereaBasket.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button