Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έβαλε φωτιά» στην Α΄Φθιώτιδας ο Οπούντιος Μαρτίνου! (φωτορεπορτάζ)

Πρώτη ήττα για τον Αστέρα Σταυρού ο οποίο για την 13η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Οπούντιο Μαρτίνου. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΑστέραςΣταυρού #ΟπούντιοςΜαρτίνου #φωτορεπορτάζ #SportsNews #season2022_2023

Πρώτη ήττα για τον Αστέρα Σταυρού ο οποίο για την 13η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Με σκορ 0-2 και πρωταγωνιστές τους Κωσταλά και Ζαφειρόπουλο ο Οπούντιος Μαρτίνου πέρασε από την έδρα του Αστέρα Σταυρού, αναγκάζοντας την ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου και του Δήμου Σπυριδάκη στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαρτίνου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με ένα γκολ στο 3΄του αγώνα. Ο Πέππας εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Κωτσαλάς πετάχτηκε και με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Ο Αστέρας πίεσε, προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισε και λίγο έλειψε να το πετύχει, όμως η κεφαλιά του Κακκάβα σταμάτησε αρχικά στο δοκάρι και μετέπειτα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα Γαρδικιώτη.

Έτσι όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο ο Οπούντιος, ξεκίνησε και το δεύτερο, με γκολ δηλαδή. Ο Ζαφειρόπουλος έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Αστέρα, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Τσάμη ο οποίος δεν κατάφερε να τον κερδίσει και ο εξτρέμ των φιλοξενούμενων έγραψε το τελικό 0-2.

Τεράστια ευκαιρία για το 0-3 είχε λίγο αργότερα ο Πέππας ο οποίος μετά από πάσα του Δαραμάρα, προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ.

Ο Σταυρός συνέχισε τις προσπάθειές του για ένα γκολ, δημιούργησε ορισμένες τελικές προσπάθειες όμως καμία δεν κατέληξε στο τέρμα και το 0-2 παρέμεινε!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK PAGE ΤΟΥ LAMIASPORTS

Διαβάστε επίσης

Back to top button