Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η αποστολή του ΠΑΟΚ με Ανόρθωση!

Δείτε ποιους επέλεξε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για το φιλικό με Ανόρθωση.

Η σεζόν επίσημα ξεκινά σε μια εβδομάδα με τα προκριματικά του Europa League. Μέχρι τότε, βέβαια, μεσολαβεί η… πρόβα με την Ανόρθωση, το βράδυ της Παρασκευής (21.07) στην Τούμπα.

Την παραμονή του φιλικού, βέβαια, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του που προπονήθηκαν πρωί κι απόγευμα. Η πρώτη προπόνηση αφορούσε το passing game και την εξάσκηση στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Το απόγευμα, το βάρος έπεσε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με την Ανόρθωση, με τον Σέρβο τεχνικό να εξηγεί στους παίκτες του τι ζητά από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ζάιρο που ταλαιπωρούνταν από ίωση ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Ζέλικο Μπρκιτς .

Οι 23 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Στανόγεβιτς για το φιλικό με την Ανόρθωση είναι οι: Ρέι, Μελίσσας, Λέοβατς, Λεβέκ, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Σάκχοφ, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ενρίκε, Μακ, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα.

πηγή: paokvoice.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button