ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι ποδοσφαιριστές που συνδέουν τη Λαμία και τον Ατρόμητο…

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον Ατρόμητο, έναν κρίσιμο και δύσκολο αγώνα. #slgr #lamiafc #atromitosfc #matchday_18η #προϊστορία #αφιερώματα #SportsNews #season2022_2023

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» τον Ατρόμητο, έναν κρίσιμο και δύσκολο αγώνα.

Τώρα, στο πλαίσιο του pre game του αγώνα θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν αρχικά στην ομάδα του Ατρομήτου και μετέπειτα πέρασαν και από τον ΠΑΣ Λαμία!

Ας ξεκινήσουμε:

Χρήστος Αρκούδας

Τον Σεπτέμβριο του 2014, ο Χρήστος Αρκούδας αφήνει τον Ατρόμητο έχοντας μόλις 1 συμμετοχή για να έρθει στον ΠΑΣ Λαμία!

Ο Έλληνας μπακ, έκατσε στη Φθιώτιδα για έναν χρόνο για να αγωνιστεί σε 2 ματς των «κυανόλευκων».

Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ

Αν και πλέον δεν αγωνίζεται στην χώρα μας, ο Ενγκουέμ έχει περάσει συνολικά από 7 ομάδες της Ελλάδας! Δύο από αυτές ήταν ο Ατρόμητος και η Λαμία!

Αρχικά, ο Καμερουνέζος μέσος αγωνίστηκε στην ομάδα του Περιστερίου από το 2014 έως το 2015, χωρίς βέβαια να σημειώσει κάποια συμμετοχή!

Το 2015 έρχεται στη Λαμία ως ελεύθερος για να κάτσει για έναν χρόνο και συμπληρώσει 15 εμφανίσεις!

Κωνσταντίνος Μπουλούλης

Ο επόμενος της λίστας, είναι ένα δικό μας παιδί, το οποίο όμως μέσα από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Φωκικού κατάφερε το 2012 να πάρει μεταγραφή στον Ατρόμητο!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη.

Ο Λαμιώτης μέσος, έπαιξε από το 2012 έως το 2015 στην ομάδα της Αθήνας ενώ από το 2015 έως και το 2021 έπαιξε στον ΠΑΣ Λαμία μετρώντας 100 συμμετοχές!

Μανώλης Καλλέργης

Σχεδόν ίδια πορεία με τον Μπουλούλη, είχε και ο επόμενος της λίστας! Ο Μανώλης Καλλέργης, έπειτα από τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Φωκικού (58 εμφ. 9 γκολ), έφυγε από την Άμφισσα το 2012 για να πάει στην Αθήνα και τον Ατρόμητο.

Στην ομάδα του Περιστερίου, έπαιξε μόλις 4 φορές καθώς δόθηκε δανεικός σε αρκετές ομάδες και μία από αυτές ήταν ο ΠΑΣ Λαμία. Το 2015, έφτασε στη Φθιώτιδα αγωνίστηκε σε έναν αγώνα και αποχώρησε στο τέλος της σεζόν.

Νίκος Παπαδόπουλος

Επόμενος στη λίστα μας, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, το καλοκαίρι του 2017 ήρθε στη Λαμία για να δοκιμαστεί αρχικά, μετέπειτα να αποκτηθεί και όπως όλοι γνωρίζουμε να συμβάλλει και αυτός στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία την πρώτη σεζόν.

Η ομάδα που αγωνιζόταν ο Παπαδόπουλος πριν έρθει στη Φθιώτιδα ήταν ο Ατρόμητος, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 5 αγώνες!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ

Ο τελευταίος που έκανε το συγκεκριμένο ταξίδι από Περιστέρι στη Λαμία είναι ο Γιώργος Μανούσος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ταυτίστηκε με την ομάδα του Ατρομήτου καθώς έπαιξε με τη φανέλα του 97 αγώνες με 32 γκολ και 4 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Μανούσος αποχωρεί και φορά τη φανέλα του Ατρομήτου τον οποίο και θα αντιμετωπίσει για τέταρτη φορά φέτος όντας παίκτης της Λαμίας.

Οι δύο τελευταίοι ποδοσφαιριστές, είναι από τις ακαδημίες των ομάδων!

Δημήτρης Αλτάνης

Ο Δημήτρης Αλτάνης, αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΑΣ Λαμία, προερχόμενος από την ομάδα Κ17 του Ατρομήτου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του φθιωτικού συλλόγου.

Πλέον φορά τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας!

Ανέστης Βλαχομήτρος

Την ίδια πορεία, ακολούθησε και ο Ανέστης Βλαχομήτρος, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα Κ17 του Ατρομήτου, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιξε και στην ομάδα Κ19 του ΠΑΣ.

Πλέον, αγωνίζεται με την Β΄ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας αφήσει το στίγμα του στην ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button