Γενικά

Χαμός με Καινούργιου-Κούγια: «Για χαζούς μας περνάει;» – Της έκλεισε το τηλέφωνο (vid)

Το τηλέφωνο στην Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε ο Αλέξης Κούγιας, όταν αυτή πήγε να τον ρωτήσει κάτι.

Το τηλέφωνο στην Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε ο Αλέξης Κούγιας, όταν αυτή πήγε να τον ρωτήσει κάτι.

Επεισοδιακή έμελλε να είναι μία ακόμα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Κούγιας, τις τελευταίες μέρες όπου και έγινε γνωστό ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε το πρωί της Τετάρτης (24/2) στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε για την δήλωση που είχε κάνει ότι δεν θα αναλάμβανε την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, σε περίπτωση που αυτή εμπεριέχει παιδεραστία ή παιδοφιλία.

«Έτσι ακριβώς. Αυτό έλειπε να μην είμαι. Σε μία υπόθεση που δεν υπάρχει παιδεραστία ή παιδοφιλία, είναι απόλυτο. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα. Παρακολουθούσα στα δελτίο ειδήσεων ανθρώπους να μιλάνε για 41 μάρτυρες, για παιδιά που βιάστηκαν. Και τελικά διαβάζοντας την δικογραφία είδα οτι είναι 9 φύλλα, 2 μηνύσεις, μία κυρία που δηλώνει ερωτευμένη με τον Λιγνάδη και είχε σχέση μαζί του, ενώ είχε παράλληλη σχέση με τον σύντροφό της» ήταν η απάντηση που έδωσε ο γνωστός δικηγόρος.

Στο σημείο εκείνο ορισμένοι προσπάθησαν να του πουν πως δεν ενδιαφέρει το προφίλ της γυναίκας. «Α δεν σας νοιάζει αυτό;» είπε ο ίδιος, ο οποίος στην συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο, κίνηση που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου, με την αντίδραση της να είναι η εξής: «Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button