Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής

Ώρε τι με περιμένει σήμερα... Από ντέρμπι Α΄Φθιώτιδας και Αστέρας Σταυρού vs Οπούντιος Μαρτίνου στη «μάχη» του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #SportsNews #season2022_2023

Ώρε τι με περιμένει σήμερα… Από ντέρμπι Α΄Φθιώτιδας και Αστέρας Σταυρού vs Οπούντιος Μαρτίνου στη «μάχη» του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο.

Ναι, καλά καταλάβατε. Θα δώσει προγνωστικά τόσο για την 13η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας… όσο και για τον παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Γιατί αυτό; Γιατί μπορώ!

Πάμε να μην χάνουμε χρόνο…

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

1/ ΓΗ Π. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ: ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ —> Θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός Λαμίας, αλλά πιστεύω θα κερδίσει. (Διπλό)

2/ ΓΗ Π. ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ: ΑΡΗΣ ΑΓ KΩN/NOY – ΡΕΓΓΙΝΙ—> Ωραίο ντέρμπι «μικρομεσαίων» ομάδων και εδώ θα πάω με την έδρα! (Άσσος)

3/ ΓΗ Π. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ:ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΣΤΥΛΙΣ—> Ντέρμπι, ντέρμπι, ντέρμπι. Δύο γρήγορες ομάδες και ποιοτικές θα αναμετρηθούν σήμερα στις Λιβανάτες. Βλέπω νικητή και σε αυτό το ματς και θα πάω και πάλι με την έδρα! (Άσσος)

4/ ΓΗ Π. ΚΑΛΥΒΙΩΝ :ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Τα Καλύβια προσπαθούν, το «παλεύουν» όμως δυσκολεύονται. Η Λάρυμνα είναι πιο έμπειρη ομάδα… οπότε πάμε με την Προοδευτική. (Διπλό)

5/ΓΗΠ. ΣΤΑΥΡΟΥ:ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ 14:30 —> Τι να πρωτοπείς για το παιχνίδι αυτό. Ίσως να κρίνει πολλά για το πρωτάθλημα ίσως πάλι να μην κρίνει και τίποτα μιας και έχει ακόμη δρόμο μπροστά της η Α΄Φθιώτιδας. Βλέπω γκολ στο παιχνίδι και από τους δύο αλλά βλέπω και νικητή. (Άσσος και Goal-Goal)

6/ΓΗΠ. ΦΡΑΝΤΖΗ: ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ 14:30 —> Νομίζω κατάλαβα τι φταίει φέτος στη Νίκη Αγ. Παρασκευής. Αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της και για αυτό έχει χάσει αρκετούς εντός έδρας βαθμούς. Δύσκολο και το σημερινό παιχνίδι καθώς υποδέχεται την Αταλάντη, αλλά θα πάω ποντάρω στη νίκη της Νίκης! (Άσσος)

Διαβάστε επίσης

Back to top button