Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χωρίς Παϊρόζ η ΓΣ του ΠΑΟ!

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να μην στέλνει καν εκπρόσωπό του να την παρακολουθήσει. Καμία αλλαγή στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Όπως είχε γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ώρες, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας δεν είχε εκπρόσωπο στην ΓΣ του «τριφυλλιού» η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας στο Χαλάνδρι δίχως να συντελεστεί κάποια αλλαγή στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι στην Γενική Συνέλευση προκηρύχθηκε και τυπικά το άνοιγμα αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, με χρονικό ορίζοντα τεσσάρων και όχι τριών μηνών, εξέλιξη που είναι η μόνη διαφοροποίηση με βάση τα όσα είχαν αναφερθεί. Το μεγαλύτερο αυτό χρονικό διάστημα δίνει περισσότερη ευελιξία κατάθεσης των χρημάτων.

Το γεγονός αυτό δεν συνεπάγεται ότι το ποσό θα δοθεί στο σύνολό του, μιας και από την πλευρά Πιεμπονγκσάντ δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο.

Στην ΓΣ το παρών έδωσαν ο Βασίλης Κωνσταντίνου από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναγιώτης Μπόμης για τον Ερασιτέχνη και ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης για την Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button