ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη!

Πάμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #11άδα #Παντελίδης #matchday #SportsNews #season2022_2023

Πάμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Έναν ακόμη τελικό έχει μπροστά του σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στις 17:00 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκαραβέλη, τον Αντέζο, τον Ασκόφσκι και τον Τσούκαλο αλλά και τους Γκέντσογλου και τον Καραμάνο.

Πάμε όμως να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον σημερινό αγώνα. Στο τέρμα, θα βρεθεί ο Σαράνοφ, ενώ στην άμυνα θα δούμε τους Σιμόν, τον Κορνέζο, τον Τζανετόπουλο και τον Γκοράνοφ.

Στο κέντρο, θέση θα πάρουν ο Τζανδάρης και ο Μπεχαράνο ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Νούνιες. Στα άκρα, από τη μία θα είναι ο Ρόμανιτς και από την άλλη ο Μαρτίνεθ. Μοναδικός προωθημένος ο Μανούσoς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button