Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Όλοι μαζί να δώσουμε μάχη μέχρι τέλους»

Κάλεσμα στον κόσμο του Απόλλωνα προκειμένου να βγει μπροστά και να αποτελέσει την ασπίδα της στην δύσκολη αυτή φάση που βρίσκεται απηύθυναν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας ,«Basso Rango».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν μερικούς μήνες όλη η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ γιόρτασε την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση ,δυστυχώς μόλις λίγους μήνες μετά και πολύ νωρίς για ένα πρωτάθλημα που είναι μόλις στην έβδομη αγωνιστική βρισκόμαστε απέναντι σε μια αρκετά δύσκολη ΑΛΛΑ όχι και μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Ειδικά στο σημείο αυτό που τώρα είμαστε,ΘΕΩΡΟΥΜΕ απαραίτητο η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ,στο σύνολο της ΟΧΙ μόνο να παλέψει ΑΛΛΑ και να βγει μπροστά , να γίνει η ασπίδα της ΟΜΑΔΑΣ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε την μάχη μέχρι τέλους που θεωρούμε πως τόσο χρόνος όσο και δυνατότητες υπάρχουν για να βρεθούμε εμείς ΝΙΚΗΤΕΣ κόντρα σε όλους τους νέους και παλιούς «επαγγελματίες» που τόσα χρόνια κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο,επιλέγουν πρωταθλητές και σώζουν « συνεργάτες» …

Για εμάς είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ να κάνουμε τώρα ΠΙΣΩ και από σήμερα κιόλας περιμένουμε το απόγευμα της Κυριακής να δώσουμε την πρώτη μάχη κόντρα σε έναν … «παλιό τους συνεργάτη» .
Επίσης θεωρούμε αναγκαίο να τονίσουμε πως κομμάτι της λαμπρής ιστορίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς και ο κύριος λόγος που η ομάδα μας είναι αγαπητή στο σύνολο του φίλαθλου κόσμου,είναι η διαχρονική έλλειψη «επαγγελματιών» του …χώρου κάτι που μας κάνει περήφανους για κάθε βαθμό που η ομάδα μας κατακτά μέσα στο γήπεδο και καλούμε τη διοίκηση να μην κάνει πίσω τώρα .

Ίσα ίσα ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ και με απόλυτη πίστη πως το παιχνίδι παίζεται ακόμα ,πως ΟΧΙ μόνο δεν έχει κριθεί τίποτα αλλά χαιρετίζουμε την επιλογή της να κρίνει δημόσια επιλογές της ως ακατάλληλες και την καλούμε να φροντίσει να βρει το «σάπιο μήλο» έγκαιρα πριν σαπίσει και τα υγιή μήλα δίπλα του.

 Επικροτούμε αυτή της την στάση που δημόσια αναγνωρίζει τα λάθη που έχουν γίνει κατά καιρούς ,με μόνο μελανό σημείο την μομφή προς τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές .Παράλληλα την καλούμε σε περίπτωση που επιλέξει να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ,από εδώ και πέρα ,να αφουγκράζεται περισσότερο την άποψη του κόσμου που σε όλες τις εποχές και κάτω ακόμα και από τις πιο μαύρες για την ιστορία του συλλόγου συνθήκες είχε και θα συνεχίσει να έχει ακράδαντο και ανιδιοτελές (στην πλειοψηφία του) κριτήριο και μόνο στόχο το καλό της ομάδος.

 Η δική μας θέση ήταν είναι και θα είναι στην κερκίδα ,να δίνουμε τις φωνές μας κάθε Κυριακή για να στηρίξουμε τους παίχτες που παλεύουν με τον θεό Απόλλωνα στην καρδιά, άλλωστε ρόλο διαμεσολαβητή δεν πήραμε και δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ.
Από κει κι έπειτα,αν η οικογένεια Μονεμβασιώτη θεωρεί πως οι αντοχές της τελείωσαν και πως δεν μπορεί να προσφέρει άλλο στον οργανισμό που λέγεται ΑΠΟΛΛΩΝ ,την ευχαριστούμε πολύ ,της ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμε να τους βλέπουμε από δω και ύστερα με την ιδιότητα των φιλάθλων του Απόλλωνα.

Καλώς ή κακώς η σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας έχει διδάξει ,μεγαλώσαμε δίπλα στον Απόλλωνα στις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του και όπως λέει και η παροιμία «συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια».Διαχρονικά, τέτοιες καταστάσεις, μόνο συσπείρωση έφεραν στον κόσμο του Απόλλωνα και ελπίζουμε και σε κάτι ανάλογο στο εγγύς μέλλον αν αυτό τελικά χρειαστεί
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΙΔΙΚΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!! ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ,ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ …
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ 2Β
Ultras Basso Rango
Keep the Fire Burning»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button