Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Για την επιστροφή στις νίκες…

O Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στις 17:00 για την 18η αγωνιστική της Super League.

O Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στις 17:00 για την 18η αγωνιστική της Super League.

Από τον Απρίλιο του 2019 έχουν να συναντηθούν οι δύο ομάδες στην Αρκαδία, με εκείνη τη αναμέτρηση τους να τελειώνει ισόπαλη χωρίς γκολ, όπως ισόπαλο (1-1) έληξε και το παιχνίδι τους για τον πρώτο γύρο αυτής της σεζόν.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια τους ανεξάρτητα έδρας δεν επικράτησε ο γηπεδούχος, γεγονός σπάνιο για τις αναμετρήσεις τους, ειδικά στην Αρκαδία, όπου ο Αστέρας Τρίπολης έχει οκτώ νίκες σε έντεκα συνολικά παιχνίδια.

Η πρώτη κόντρα της ιστορίας τους ήταν για την δεύτερη κατηγορία, όταν για την σεζόν 2006-07 είχαν αναμετρηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2006 και το ισόπαλο 2-2 (71’ Ζούντι, 76 Έκουε – 74’ Άλεξ, 90’ Άλεξ) σφράγισε τις προσπάθειες τους.

Οι δύο ομάδες πήραν μαζί την άνοδο στην Super League και οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πάλι, αλλά ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη με 2-1 στην Αρκαδία χάρη στα γκολ των Παρασκευαϊδη και Ντιμπάλα, ενώ για τον Αστέρα είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μασάδο.

Στη συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης έχτισε ένα σερί με δύο διαδοχικές νίκες, αλλά το 2011-12 ο Λεβαδειακός που είχε επιστρέψει πάλι από την δεύτερη κατηγορία σημείωσε την δεύτερη νίκη του στην Τρίπολη, αυτή τη φορά με 1-0 και τον Σουμπίνιο να χρίζεται σκόρερ.

Ο Φιλομένο το 2008-09 και ο Ρόλε το 2014-15 είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση.

Μέχρι και την τελευταία τους αναμέτρηση στην Τρίπολη, στις 7 Απριλίου 2019, η οποία ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία, δεν υπήρξε άλλο μεταξύ τους παιχνίδι με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης που να μην έχει σημειωθεί γκολ.

11 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

8 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 15-5

Πιθανές ενδεκάδες:
Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Άλβαρες – Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο – Κρέσπι, Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Παναγιώτου – Χάμοντ, Νίκας – Μουτίνιο, Βρακά, Τορό – Δούμτσιος.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος (Κουρομπύλια, Νικολαΐδης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Γκάμαρης, Παπαδάκης)

Διαβάστε επίσης

Back to top button