ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μανούσος: «Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση»

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε για το μέλλον του αλλά και τη «μάχη» παραμονής που δίνει φέτος η Λαμία.

Ο Γιώργος Μανούσος μίλησε για το μέλλον του αλλά και τη «μάχη» παραμονής που δίνει φέτος η Λαμία.

Ιδιαίτερο ήταν για τον Γιώργο Μανούσο το χθεσινό ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο (1-1) καθώς συμπλήρωσε 450 ματς σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο 35χρονος επιθετικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM τόσο για τη «μάχη» της παραμονής, όσο και για τον ίδιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για το αν σκέφτεται πότε θα αποσυρθεί: «Είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου. Ίσως γίνει πολύ σύντομα, αλλά ακόμη δεν το έχω ξεκαθαρίσει, κυρίως μέσα μου. Σίγουρα όταν θα επιστρέψω στο νησί μου, στη Μυτιλήνη, δεν θα σταματήσω. Πολλά έχω στο μυαλό μου. Ακόμη δεν έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω να κάνω, έχω ένα μαγαζί με αθλητικά στο νησί. Να είμαστε γεροί πρωτίστως».

Για το 1-1 με τον Ατρόμητο: «Το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε αύξησε την πίεση για μας, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να αντιδράσουμε. Θέλαμε πάρα πολύ να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με αυτή. Αν είχαμε σκοράρει εμείς πρώτοι, θα ήταν διαφορετικό το χθεσινό ματς».

Για τη «μάχη» για τη σωτηρία: «Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χθες δείξαμε πάθος. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα. Με την αλλαγή προπονητή έχουν αλλάξει κάποια πράγματα τακτικά, σίγουρα θα βοηθήσουν και οι μεταγραφές. Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι η αυτοπεποίθηση για να φύγει και λίγο το άγχος από τα πόδια μας».

Για τη διεκδίκηση του τίτλου: «Γίνεται πολύ ωραίο πρωτάθλημα, θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Μπορεί να κριθεί και στο φινάλε των playoffs. Για την έκτη θέση πιστεύω πως θα δώσουν 2-3 ομάδες μάχη, ο Ατρόμητος, ο Βόλος και ο Αστέρας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button