Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μας έστειλε «κουβά» το ντέρμπι της Α΄ Φθιώτιδας!

Πολύ κοντά στο να κάνουμε το 6 στα 6 φτάσαμε... αλλά δεν το πετύχαμε!

Πολύ κοντά στο να κάνουμε το 6 στα 6 φτάσαμε… αλλά δεν το πετύχαμε!

Προσπαθήσαμε να φτάσουμε στο απόλυτο… δηλαδή να πιάσουμε 6 στα 6 παιχνίδια της Α΄Φθιώτιδας με τα προγνωστικά που δίνουμε εδώ στο LamiaSports, όμως το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον Οπούντιου Μαρτίνου μας έστειλε κουβά.

Πάμε να δούμε όμως τι πιάσαμε και τι χάσαμε:

1/ ΓΗ Π. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ: ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ —> Θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός Λαμίας, αλλά πιστεύω θα κερδίσει. (Διπλό) ✅ (0-3)

2/ ΓΗ Π. ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ: ΑΡΗΣ ΑΓ KΩN/NOY – ΡΕΓΓΙΝΙ—> Ωραίο ντέρμπι «μικρομεσαίων» ομάδων και εδώ θα πάω με την έδρα! (Άσσος) ✅ (3-1)

3/ ΓΗ Π. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ:ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΣΤΥΛΙΣ—> Ντέρμπι, ντέρμπι, ντέρμπι. Δύο γρήγορες ομάδες και ποιοτικές θα αναμετρηθούν σήμερα στις Λιβανάτες. Βλέπω νικητή και σε αυτό το ματς και θα πάω και πάλι με την έδρα! (Άσσος) ✅ (2-1)

4/ ΓΗ Π. ΚΑΛΥΒΙΩΝ :ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ—> Τα Καλύβια προσπαθούν, το «παλεύουν» όμως δυσκολεύονται. Η Λάρυμνα είναι πιο έμπειρη ομάδα… οπότε πάμε με την Προοδευτική. (Διπλό) ✅ (0-1)

5/ΓΗΠ. ΣΤΑΥΡΟΥ:ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ 14:30 —> Τι να πρωτοπείς για το παιχνίδι αυτό. Ίσως να κρίνει πολλά για το πρωτάθλημα ίσως πάλι να μην κρίνει και τίποτα μιας και έχει ακόμη δρόμο μπροστά της η Α΄Φθιώτιδας. Βλέπω γκολ στο παιχνίδι και από τους δύο αλλά βλέπω και νικητή. (Άσσος και Goal-Goal) ❌❌ (0-2)

6/ΓΗΠ. ΦΡΑΝΤΖΗ: ΝΙΚΗ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ 14:30 —> Νομίζω κατάλαβα τι φταίει φέτος στη Νίκη Αγ. Παρασκευής. Αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της και για αυτό έχει χάσει αρκετούς εντός έδρας βαθμούς. Δύσκολο και το σημερινό παιχνίδι καθώς υποδέχεται την Αταλάντη, αλλά θα πάω ποντάρω στη νίκη της Νίκης! (Άσσος) ✅ (2-1)

Διαβάστε επίσης

Back to top button