Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βίντα-Βρσάλικο: Δύο «αδέρφια» κάτω από τον ίδιο ουρανό της Super League

Ο Βίντα ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και εδώ θα βρει τον κολλητό του Σίμε Βρσάλικο. #slgr #aekfc #Vida #olympiacosfc #Vrsaljko #transfernews #season2022_2023

Ο Βίντα ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και εδώ θα βρει τον κολλητό του Σίμε Βρσάλικο.

Δύο «αδέρφια» που θα μοιράζονται τον ίδιο ουρανό, έχοντας στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ένας με τη φανέλα του Ολυμπιακού κι ο άλλος της ΑΕΚ.

Ο ένας γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 1992 στην Ριέκα. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έπαιξε στην πρώτη ομάδα, πήγε στη Λοκομοτίβα κι η Τζένοα έγινε ο σταθμός που θα τον ανέβαζε στάτους. Στην πορεία του μετά ήρθαν οι Σασουόλο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ. Στη Μαδρίτη και στα χέρια του Σιμεόνε έγινε πολύτιμο εργαλείο. Σήμερα ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο Σίμε Βρσάλικο ήταν το «μπαμ» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο άλλος γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ. Από την Όσιγιεκ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μετά στη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στη συνέχεια, ήρθε στο δρόμο του η επιστροφή στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μετά η Ντιναμό Κιέβου. Η Μπεσίκτας ήταν η τελευταία του ομάδα πριν πει το «ναι» στην ΑΕΚ. Ετσι, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα ο Ντομαγκόι Βίντα για να περάσει από εργομετρικά και να υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο στην Ενωση.

 

Κοινός παρoνομαστής για Βίντα-Βρσάλικο: Η κοινή τους παρουσία στην εθνική Κροατίας, το όνειρο που έζησαν μαζί στον τελικό του Μουντιάλ. Φυσικά αυτό που τους ενώνει περισσότερο από κάθετι είναι μια βαθιά φιλία η οποία άρχισε να γίνεται όλο και πιο ουσιαστική από την κοινή τους θητεία στη Ντιναμό.

Ο Βρσάλικο έχει με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ 96 συμμετοχές, 1 γκολ και 14 ασίστ και με την Κροατία έχει παίξει σε 52 ματς/

Ο Βίντα με τη Ντιναμό έπαιξε σε 68 ματς, έχοντας 8 γκολ και 5 ασίστ. Το εθνόσημο το έχει φορέσει 98 φορές και έχει σκοράρει 4 φορές.

Βίντα και Βρσάλικο, δύο κολλητοί κάτω από τον ίδιο ουρανό, κυνηγώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας με διαφορετικές ομάδες.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button